Armi

Armi on 5vuotias sekarotuinen narttu Turusta. Painoa löytyy 36kg ja korkeutta 60cm. Armi tullaan steriloimaan ja siruttamaan ennen uuteen kotiin muuttoa, rokotus ja madotus on kunnossa.

Armi

Armi

Armi

Armi

Missään nimessä Armi ei ole ongelmakoira, päinvastoin. Tottelevaisuus on hienosti hanskassa ja rakastaa ihmisiä ja elämää yleensäkin. Omistaja joutuu luopumaan Armista oman elämäntilanteen muutoksen vuoksi, josta Armi jonkin verran kärsii.

 

 

Tämä leppoinen neiti tulee toimeen muiden koirien kanssa, narttujen kanssa voi ilmetä ongelmia, koirapuistossa voi välillä vähän komentaa ja yrittää alistaa muita narttuja, mutta toisen antaessa takaisin palaa häntä koipien välissä omistajansa luokse. Armia ei sijoiteta kotiin jossa on toisia narttuja. Armi on pennusta saakka käynyt koirapuistoissa, ja kulkenut omistajan mukana lähes kaikessa toiminnassa, käynyt myös moikkaamassa  ja ilahduttamassa kehitysvammaisia jonkin verran.

Armi

Armi

Myös lapset ovat Armille tuttuja, mutta parempi ettei uudessa kodissa ihan pieniä lapsia olisi, Armi saattaa hullaantua leikkimään liikaa & vaatii välillä myös oman rauhansa.

Armi on perusterve ja ihana koira, josta joku saa vielä varmasti ihanan perheenjäsenen itselleen.

Armi

Armi

Armin varaajana toimii Jenna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN