Deuss

Deuss on muuttanut uuteen kotiin tammikuussa 2015.

Kuulumisia uudesta kodista 11/2015

Deuss

Deuss

Deuss

Deuss

Deuss

Deuss

Meillä menee Dexun kanssa oikein kivasti! Siitä on tullut todella tärkeä perheemme jäsen!

Erityisesti perheen pojan tämä kisu-herra on kietonut häntänsä ympärille niin, että ovat lähes erottamattomat. Eikä allergiasta tietoakaan.

Deuss on kova poika maukumaan ja kehräämään. Laitoimme sisälle terassin oven pieleen sen hänelle rakkaan ”kiipeilytelineen/ lepokupin” ja se onkin Dessun paras päivystyspaikka. Pari kertaa olemme käyneet yhdessä Mummilassa ja onpa hän ollut siellä hoidossakin. Ja valloitti tietenkin kaikki sielläkin ensi jännityksen hälvennyttyä.

Ihan mahdoton mies se on syömään! Olisi aina ruoka-aikaan kyllä paikalla, mutta on ihan sutjakka kuitenkin.

Kiitokset vielä tästä ihanasta mahdollisuudesta!!!!

_________________________________________________________
Deuss on 3-vuotias valtavan komea leikattu herrasmies Turun seudulta.

Deuss

Deuss

Deuss on erittäin seurallinen, leikkisä ja ihmisrakas kissa. Hän on tottunut lapsiin ja tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen.  Luonteeltaan Deuss on hyvin ”koiramainen”, seurailee omistajaansa minne sitten ikinä meneekään ja touhuilee kaikissa perheenjäseniensä puuhissa mukana.  Deuss tykkää huomiosta, rapsuttelusta ja silittelystä, mutta sylissä hän ei liiemmin viihdy.

Deuss kaipaa nykyisessä kodissaan kovasti ulkoilua, ja etsiikin tämän takia nyt uutta kotia maalta, jossa hän saisi ulkoilla turvallisesti. Muihin eläimiin Deuss ei ole tottunut, ja saattaa suhtautua toisiin eläimiin varauksellisesti.

Deuss

Deuss

Deuss on täysin terve, eikä hänellä ole mitään allergioita tai rajoitteita ruokavalion suhteen. Deuss syö tällä hetkellä kaupan kuivaruokaa ja märkäruokaa kahdesti päivässä. Deuss on täysin sisäsiisti, ja hyväkäytöksinen poika. Ennen uuteen kotiin siirtymistä Deuss vielä sirutetaan ja rokotukset hoidetaan ajantasalle.

Deuss

Deuss

Deuss on erittäin hyväkäytöksinen, seurallinen, sosiaalinen kaveri, josta saa takuuvarmasti rakastavan ja uskollisen perheenjäsenen!

Deuksen varaajana toimii Annika

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN