Beverly Crusher

Beverly

Beverly

Beverly on 9-vuotias steriloitu kissaneiti Turusta. Hän etsii kotia, koska on stressaantunut perheessä tapahtuneista lauman muutoksista. Beverly on 9-vuotias ja painaa 5kg.

Beverly

Beverly

Beverly on omaehtoinen, sosiaalinen ja hellä. Hän kuitenkin tahtoo itse päättää koska tulee luokse, tällöin puskemista ja sylittelyä riittää. Beverly tykkää seurustella omien ihmistensä kanssa, se viihtyy iltaisin pelaamassa tai lukemassa sängyllä ihmisten kanssa makoilemalla tyynyjen välissä tai ihmisen selän, kyljen tai lonkan päällä makuullaan. Uudet asiat eivät neitiä kiinnosta vaan hän suhtautuu niihin epäluuloisesti. Hoitotoimenpiteet sujuvat Beverlyn kanssa oikein hyvin.

Beverly

Beverly

Beverly ei tykkää leikkiä toisten eläinten kanssa eikä tule toimeen toisten kissojen kanssa, koirajäsen voi uudesta perheestä löytyä mikäli se ei tahdo Beverlystä itselleen leikkikaveria. Ulkona neiti ei viihdy, valjaissa on muutaman kerran kokeiltu kulkemista ulkona mutta Beverly vain meni pensaan alle piiloon.
Beverly ei kunnioita tavaraa tai tilanpuutetta vaan neiti tekee reippaasti itselleen tilaa jos johonkin ei muuten mahdu. Tassuilla saa näppärästi kaivettua tavarat pois laatikosta tai lokeroista sekä pienellä pyllyn pyöräytyksellä tavarat saa mukavasti tippumaan jotta hän itse mahtuu mukavasti haluamaansa paikkaan. Suosikki petipaikkoja ovat myös keskeneräiset neuletyöt, ja Beverlyllä onkin työpöydällä oma kori lankarullilla pehmustettuna minne neiti hipsii kun käsketään vaikka näppäimistön päältä pois. Beverly tykkää nukkua yötä ihmisten kanssa joko pään vieressä tai jalkopäässä.

Beverly

Beverly

Beverly ei ole lapsia kohdannut mutta koska leikkiminen muiden kanssa ei ole hänen juttunsa voi olla ettei pienten lasten perhe sovellu hänelle uudeksi kodiksi. Aikuisten kanssa jotain pientä leikkiä kyllä on esim. laserosoittimen täplän jahtaaminen on tosi mukavaa jos sitä saa tehdä rauhassa ilman muita leikkijöitä. Beverly viihtyy myös kylpyhuoneessa jossa se saattaa nukkua pyykkikorissa tai lavuaarissa, vesihanasta juominen on myös mukavaa puuhaa Beverlyn mielestä.

Lauman muutokset ovat saaneet aikaan sen, että neiti stressaantuneena pissii vääriin paikkoihin vaikka on aiemmin ollut täysin sisäsiisti. Virtsakiteitä on ollut kahdesti vuosien varrella ja syyskuun loppupuolella on käytetty eläinlääkärissä koska oli pissinyt koiran petiin, mutta näytteissä ja ultrassa ei näkynyt mitään poikkeavaa. Beverly syö hillsin virsakiteitä ehkäisevää ruokaa (matalakalorista versiota lihoamisen ehkäisemiseksi), märkäruoka ei neidille maistu.

Beverly

Beverly

Neiti etsii nyt rauhallista kotia missä se saisi olla ainoana kissana ja nauttia vielä monista tulevista vuosistaan ilman stressiä. Otahan yhteyttä mikäli sinulla olisi tarjota tälle hurmaavalla neidille uusi koti.
Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Edit