Minttu *varattu*

minttu3

Minttu

Minttu on maaliskuussa 2010 syntynyt steriloitu islanninlammaskoira narttu Ilmajoelta.

Kokoa tällä tyttösellä on n.41cm ja painoa on kertynyt 15kilon verran. Minttu on juuri käynyt eläinlääkärissä rokotettavana ja matokuurikin on jo tältä syksyltä hoidossa.
Minttu viihtyy paljon ulkona, mutta ilman aidattua aluetta vapaana häntä ei voi pitää koska autojen jahtaus vietti on todella suuri ja Minttu lähteekin jokaisen auton perään jonka näkee.

Minttu

Minttu

Luonteeltaan hän on vauhdikas, ihmisystävällinen, seurallinen ja miellyttämisenhaluinen. Sopii myös lapsiperheeseen tosin vauhdikkuus tulee tässäkin ottaa huomioon. Mintulla on vahva paimennusvietti ja nykyisen omistajan mukaan tykkäisi vaikka tehdä töitäkin tämän asian parissa.
Minttu etsii uutta kotia, koska ei tule laumassa toimeen. Sterilisaation jälkeen muiden koirien pomottaminen ja alistaminen ovat lisääntyneet huomattavasti ja siksi Minttu etsiikin kotia paikasta jossa muita koiria ei olisi vaan Minttu saisi nauttia huomiosta ilman kilpailua muiden koirien kanssa. Kissan kanssa tulee toimeen joten kiva kissakaveri uudesta kodista voisi löytyä.

 

Minttu

Minttu

Peruskäskyt istu, paikka, maahan, odota ja tänne ovat hallussa, mutta rodulle tyypillisesti voi vaatia useamman toiston ennen kuin korvat rekisteröivät käskyn.
Remmissä kulkee hyvin.
Vahtivietin vuoksi ei sovellu kerrostaloon.

Minttu on sisäsiisti eikä tuhoa yksin ollessaan paikkoja. Mintulla on herkkävatsa jonka vuoksi ruuaksi on valikoitunut royal caninin sterilised ruoka. Satunnaisesta kotiruuan saannista ei maha mene sekaisin.
Minttu etsii rakastavaa kotia missä saisi olla huomionkeskipisteenä perheen ainoana koirana. Mintusta saa vielä vuosiksi eteenpäin reippaan kaverin lenkeille ja mukavan kainalokaverin vaikka sohvalla löhöilyyn.
Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN