Kodinvaihtajat ry:n kautta viime keväänä uuden kodin löytänyt kovia kokenut Miska on nykyisin taas suuri ja komea Huskymix

Miska

Miska

Miska-koiran omistaja joutui yksityisen kodinvaihdon seurauksena kohtaamaan jokaisen eläimestään luopuvan kauhuskenaarion Miskan joutuessa aivan vääriin käsiin.

Miskan ensimmäinen kodinvaihto tapahtui osto- ja myyntipalstan välityksellä. Miskan perhe ajautui suurten elämänmuutosten myllerrykseen ja Miskan parasta ajatellen sille haluttiin etsiä paikka, jossa olisi tarjota Miskalle nuorella huskypojalle sopivat olosuhteet ja riittävät resurssit.

Sopivan oloinen kiva koti löytyikin ja Miska muutti uuteen kotiin.

Miska reissumies

Miska reissumies

Miska ehti olemaan uudessa kodissa noin puoli vuotta, kunnes entinen omistaja alkoi epäillä että kaikki ei olekaan niin hyvin kuin on annettu ymmärtää.
Omistajaa kohtasi järkyttävä näky: Miska oli laihtunut puolen vuoden aikana huomattavasti ja muutenkin sen hoitoa oli vakavasti laiminlyöty.

Jälkeenpäin omistajalle selvisi että Miska oli kahden muun taloudessa asuvan  koiran kanssa joutunut elämään karmaisevissa silmittömän väkivallan täyttämissä olosuhteissa, joista myös media on oikeuden päätöksen jälkeen kirjoittanut.

Miska matkasi takaisin omaan tuttuun kotiinsa silminnähden helpottunena.
Kaiken kamaluuden jälkeen oli tarkoitus että Miska jäisi omaan kotiinsa.

Miskalle puhkesi kuitenkin tapahtuneen jälkeen voimakas eroahdistus joka teki kerrostalossa elämisen mahdottomaksi. Oli tehtävä raskas päätös ja etsiä Miskalle toinen koti.

Miska

Miska

Tälläkertaa Miskan omistaja otti yhteyttä eläinten uudelleensijoituksia hoitavaan Kodinvaihtajat ry:een varmistaakseen onnistuneen sijoituksen.
Kovia kokeneelle pojalle olisi nyt löydettävä se paras mahdolllinen loppuelämän koti.

Miskalle tehtiin kodinvaihto-ilmoitus yhdistyksen sivuille yhteistyössä vanhan omistajan kanssa ja puolitoista kuukautta myöhemmin Miskalle löytyi yhdistyksen haastattelujen perusteella sopiva uusi koti!

Miska matkasi keväällä uuteen loppuelämän kotiin, jossa oltiin jo etukäteen varauduttu Miskan kokemien asioiden vuoksi yksinolojen rauhalliseen harjoitteluun sekä mahdollisiin muihin ongelmiin.

Miskan uusi omistaja kertoo Miskan olleen alussa arka ja vetäytyvä.
Kuukausien jälkeen Miskasta on kuitenkin kuoriutunut varsin reipas ja hyväntuulinen koira, jonka tehtäviin kuuluu omistajan sanojen mukaan ”uuden mamman ulkoiluttaminen, työn puolesta matkustaminen ja perheen ilona olo”. Miska elää siis tällähetkellä juuri sellaista koiranelämää kuin nuoren husky-mixin kuuluukin.

Yhdistys kiittää lämpimästi Miskan vanhaa kotia luottamuksesta kodinetsinnän suhteen ja uutta kotia kaikesta siitä, mitä he ovat Miskan vuoksi tehneet!

Lisää Miskan kuulumisia uudesta kodista voit lukea nettisivuiltamme.