Sulo

Sulo

Sulo

Hei minun nimeni on Sulo, olen 4-vuotias leikattu äärettömän suloinen kollikissa Jyväskylästä.

Etsin kotia itsestä riippumattomista syistä. Olen juuri käynyt eläinlääkärin tarkastuksessa jossa minä sain rokotuksen ja sirun, madotuksenkin emäntäni lupasi hoitaa ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Sulo

Sulo

Eläinlääkärin mukaan olin todella reipas ja ystävällinen myös vieraita kohtaan, annoin käsitellä itseäni hyvin enkä arastellut yhtään.

Ihmisjäsenten lisäksi tämän hetkiseen perheeseeni kuuluu kaksi muuta kissaa ja koiraa. Tästä löytyykin syy uuden kodin etsimiseen, veljeni Elvis on ruvennut minua pomottamaan ja raskain mielin perheeni on tullut siihen tulokseen että minun olisi parempi päästä omaan kotiin jossa minua ei kiusattaisi ja saisin nauttia huomiosta jota rakastan hyvin paljon.

Sulo

Sulo

Tykkään puskea, istua sylissä ja seurustella ihmisten kanssa, eläinystävistä en niin välitä. Koirien kanssa tulen kyllä toimeen ja ehkä kiltti kissatyttönenkin voisi uudesta kodista löytyä.

Ihan pienenä ennen nykyiseen kotiini siirtymistä ehdin nauttia ulkoilusta maaseudulla ja tästä minulle onkin jäänyt ikuinen kaipuu ulkoiluun. Olen nykyäänkin saanut kesäisin ulkoilla valjaissa pihalla mutta kaipuuni ulos on suuri ja en pistäisi pahakseni jos uusi kotini sijaitsisi maaseudun rauhassa jossa saisin vapaasti ulkoilla. Tykkään siis ulkoilla, nautin ulkoilmasta ruohoa syöden. Olen tottunut lapsiin, tosin ihan pienistä lapsista ei ole kokemusta mutta luonteeni puolesta voisin varmasti tulla lasten kanssa hyvinkin toimeen.

Syön ihan perusruokaa, kaupan nappuloita ja märkäruokaa. Osaan juoda veteni vesikupista, mutta suurta hupiani on myös loikkia ihmisten perässä vaikka kylpyhuoneeseen ja saada juoda vesi suoraan avoimesta hanasta, tämäkin kertoo siitä kuinka paljon viihdyn ihmisten seurassa ja haluan tehdä juttuja heidän kanssa.

Sulo

Sulo

Olen sisäsiisti ja osaan tehdä tarpeeni hiekkalaatikolle, mutta veljeni on nyt ruvennut siinäkin minua pomottamaan eikä tahdo laskea minua hiekkalaatikoille.

Etsin itselleni rauhallista, paljon hellyyttä antavaa kotia jossa voisi olla mahdollisuus ulkoiluun. Rakastan tulla viereen kehräämään joten jos sinulla on kainalopaikka vapaana niin otahan reippaasti yhteyttä varaajaani.

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN