Bella & Mimi

Olemme rakastetut sisäkissat Bella 3v ja Mimi 2v Helsingistä.
Meillä on sama emo, mutta eri isä, huomasithan että olemme eri ikäisiä?

Bella ja Mimi

Bella ja Mimi

Perheemme 6v tytöllä allergiatesti osoitti kissoille vahvan allergian ja siksi etsimme  kotia joka ottaisi meidät kummatkin. Sovimme täydellisesti kerrostaloon sisäkissäksi, perheeseen jossa on leikki-ikäisiä tai vanhempia lapsia. Kisut arastelevat ihan pieniä lapsia.

Bella

Bella

Bella s.14.6.2011 valk/kirj

Olen pienikokoinen, lempeä, hiukan arka kisuli. Araksi mainittu koska pelkään kovaa meteliä, kiipeän silloin kaapin päälle pakoon. Mielipuuhaani on kiipeily ja perheen tytön sylissä oleilu. Kaipaan paljon rakkautta ja silityksiä ja Mimiä!
Putosin vuonna 2012 neljännen kerroksen ikkunasta kiipeillessäni ja jouduin lääkäriin. Lantioluu oli murtunut. Jälkitarkastuksessa kuvattiin luustoni uudelleen ja todettiin sen kiinnittyneen paikoilleen.
Kärsin myös ajoittain kovasta vatsasta, ruokavaliolla se on hoidettavissa kylläkin. Hiekkalaatikolla touhuilujani pitäisi siis seurata.
Minua ei ole leikattu, enkä omista vielä sirua. Toki ennen kodinvaihtoa sirutukseni ja rokotukseni hoidetaan kuntoon.
Terveystarkastuksessa kävin 2013, kaikki oli OK.
Mimi s.14.12.2012 must/valk
Olen 3,5kg herttainen, kiltti ja lempeä tyttö!
En viihdy sylissä, se on Bellan juttu. Rakastan kuitenkin yli kaiken rapsutuksia ja huomionosoituksia kuten leikittämisestä. Lapset on mukavia leikittäjiä.
Hengailen mielelläni Bellan kanssa.
Olen aktiivinen ja leikkisä, siis sporttinen!
Olen terve, leikattu ja sirutettu.
Kävin terveystarkastuksessa alkuvuonna 2014, terveen papereilla poistuin vastaanotolta.

Mimi

Mimi

Varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN