Cooper

Cooper

Cooper

Cooper on 5.5v (s.31.5.2009) kastroitu Shetlanninlammaskoira uros Vantaalta.
Painoa pojalla on n.11kg ja korkeutta 52cm. Cooper on myös rekisteröity, sirutettu ja madotettu.

Poika etsii omaa kotia mielellään omakoti,-tai rivitalosta, mutta ei missään nimessä kerrostalosta jossa on liikaa hälyä hänen mieleensä. Myös perhe jossa on pieniä lapsia, on poissuljettu koska Cooper pelkää lapsia jonkin verran. Agressiivinen ei kuitenkaan missään nimessä ole.

Cooperilla on eroahdistus joka ilmenee haukkumisena ja vinkumisena kun jää yksin, mutta ei tuhoa paikkoja. Eroahdistukseen on kokeiltu lääkitystä, mutta siitä ei ole ollut apua ja myös kouluttajalla on käyty. Aivan pennusta saakka eroahdistuksesta ei ole kuitenkaan kärsinyt, vaan se on tullut vasta vanhemmalla iällä.

Cooper

Cooper

Cooper on myös paukkuarka, joten uusivuosi, ukkonen ja muut kovat äänet saavat pojan stressaantuneeksi ja pelokkaaksi.
Ruokana on ollut käytössä Royal Canin gastro intestinal-erikoisruoka herkän vatsan vuoksi.

Cooper on erittäin energinen, ihmisrakas ja älykäs koira, ja rakastaakin jos saa älykästä tekemistä (mm.namien piilottelu kananmunakennoihin). Pitkät lenkit ovat myös aivan huippuja tämän pojan mielestä, ja voisikin ulkoilla loputtomiin.

Cooper

Cooper

Uudelta perheeltä toivotaan että pojalle löytyisi pitkäjänteisyyttä, aikaa kouluttamiseen ja touhuamiseen, ja että olisi tietoa ja taitoa eroahdistuksen hoitamisen kanssa.

Cooper odottaa uutta kotia Helsingissä.

Varaajana toimii Jenna

 

 

Cooper

Cooper

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN