Nuttu

Nuttu sai kodin 8/2014

Nuttu on 10kk ikäinen leikkaamaton tyttönen Espoosta. Nutusta löytyy saksanpaimenkoiraa ja labradorinnoutajaa.

Nuttu on rokotettu ja sirutettu ja  perusterve. Ruokana menee nappulat, raakaliha ja luut, eli on kaikkiruokainen.
Painoa neidillä on 22kg, ja varmasti kasvaa vielä hieman.

Nuttu

Nuttu

Neiti on todella ihmisrakas ja avoin koira, rakastaa kaikkia ja kaikkea, on aina valmiina touhuun häntä heiluen. Kyseessä on oppivainen junnu, peruskäskyt osaa ja tykkääkin kun joku jaksaa kouluttaa uutta.
Nutun suurin ongelma on eroahdistus joka ilmenee paikkojen tuhoamisena kun jää yksin ja tarpeiden tekemisenä sisälle joskus, vaikka on muuten sisäsiisti. Naapureiden mukaan eroahdistus ei ilmene haukkumisena, mutta tuhoaa kyllä kaiken mikä vain tuhottavissa on.

Hihnäkävely on vielä haasteellista Nutulle, varsinkin jos on muita koiria mukana, mutta se on menossa kokoajan parempaan suuntaan.

Nutun kanssa on lenkkeilty paljon vapaana ja puistoissa, mutta nyt pyritään keskittymään juurikin hihnassa kulkemiseen.

Nuttu

Nuttu

Nuttu sopeutuu kerrostaloon siinä missä omakotitaloonkin, ja lapsetkaan ei ole ongelma.

Tällä hetkellä Nuttu odottaa uutta kotia kodissa jossa on lapsia (11kk-7v),  muita koiria ja chincilla, eli ne ovat täysin tuttuja ja puistoillessakin on aina tullut juttuun muiden koirien kanssa. Tietoa kissoihin suhtautumisesta ei ole.

Nutulle paras mahdollinen koti olisi ihmisen luona jolla on kokemusta eroahdistuksesta, ja aikaa paneutua siihen muun koulutuksen ohella, kyseessä on kumminkin vielä nuori ja oppivainen koira.

Nuttu

Nuttu

Väliaikaisen kodin kertomaa 7.7-10.7

Nuttu oli mökkeilemässä kanssamme, ja näytti itsestään aivan uusia puolia mitä näyttää perusarjessa.
Koira oli mitä tottelevaisin, ja todella nautti olostaan. Nuttu pysyi koko reissun ajan omalla tontilla, ei mennyt rajojen yli vaikka mökkinaapurikin oli paikalla.

Huomasin että Nuttu rakastaa uimista, siellä se läträsi mukana jos itse uin tai jos lapset olivat uimassa.. pari kertaa uiskenteli sorsienkin perässä, mutta kääntyi takaisin päin ilman käskemistä.
Olen todella vahvasti sitä mieltä että tästä saa joku vielä loistavan pakkauksen itselleen, Nuttu kaipaa liikuntaa todella paljon, tuntuu että vaikka sai juosta mökillä kokoajan vapaana, niin sekään ei välttämättä ollut riittävästi.
Liikunnalla, koulutuksella ja aktiivileluilla saa varmasti paljon aikaan.

Nutun varaajana toimii Jenna

Ennen yhteydenottoa toivomme  KOTISELVISTYSLOMAKKEEN  täyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Nuttu

Nuttu