Sirpa

Sirpa on saanut uuden kodin marraskuussa 2017

Olen monirotuinen 2010 syntynyt Sirpa ja etsin loppuelämän kotia Helsingissä.

Sirpa

Minut on pelastettu pentuna ja olen asunut pelastajani kanssa siitä asti eri maissa ja paikkakunnilla. Omistajani joutuu etsimään minulle uutta kotia raskain sydämin omassa elämässään tapahtuneiden muutosten vuoksi, jotka eivät johdu minusta. Roduistani ei ole tietoa, mutta muistutan saksanpaimenkoiraa ulkonäöltäni sekä hieman myös luonteeltani. Kokoa minulla on n. 40 kg ja 63 cm.

Sirpa luonnossa

Luonteeltani olen hyväntuulinen ja leikkisä, mutta arka muita koiria ja lapsia kohtaan. Lempipuuhiani ovat ehdottomasti pallolla leikkiminen, uiminen sekä kaivaminen. Rakastan rauhallisia ulkoilureissuja luonnossa. Tulen kutsusta luokse ja osaan peruskäskyt. En vedä hihnassa enkä suuremmin hauku vastaantulijoille. Olen käynyt koirakoulutuksissa ja perushommat osaan. Viihdyn mieluummin rauhallisten lenkkien parissa. Tykkään käyttää kuonoani ja haistella kaikkea. Esim. nosework tai henkilöhaku voisi olla minulle sopivia harrastuksia. Minut on helppo motivoida herkuilla! Arastelen muita koiria, jos ovat vieraita ja suhtaudun niihin varautuneesti. Tutustuttuani kunnolla ja mikäli koirakaverin kanssa kemiat kohtaavat, tulen toimeen ja minusta saa kivan ja uskollisen ystävän. Uuden omistajani pitäisi olla rauhallinen henkilö ja hänellä tulisi olla aikaa, jonka tahtoo kanssani viettää. Mikä olisikaan mukavampaa kuin yhteinen metsälenkki sen oman ihmisen kanssa. Hyvä juttu olisi myös, jos uusi isäntä tai emäntä omaisivat kokemusta hieman haastavista koirista ja olisi aikaa sekä jaksamista panostaa koulutukseeni. Yksi luonteenpiirteistäni on kova saalistusvietti ja sen vuoksi kissatalouteen en sovellu.

Allergioita ei ole todettu, mutta olen hieman herkkävatsainen ja ruokavaliooni kuuluvat nappulat. Tykkään rouskia raakapakastettuja lihaisia luita. Siru minulta löytyy ja rokotukseni hoidetaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Sirpa uimassa

Mahdollisesti myös sterilointi on ajankohtainen ennen uuteen kotiin siirtymistä. Etsin kotia maaseudulta tai muutoin rauhalliselta alueelta, jossa minulla olisi mahdollisuus pitää vahtia omasta pihasta. Olen myös oivallinen apu hiirijahtiin! Koska en tule pienten lasten kanssa juttuun, vierastan ja komennan heitä, toivon ettei uudessa kodissani ole ainakaan alle yläkouluikäisiä lapsia. Minusta saa loistavan ja uskollisen kaverin rauhalliseen ulkoiluun, toivonkin uuden omistajani viihtyvän luonnossa yhtä hyvin kuin minä.

Sirpa

Sirpan varaajana toimii Jenni

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN