Tao

Tao sai kodin 6/2014.

Kuulumisia uudesta kodista 25.6.2014

Tao nauttii uudessa kodissa

Tao nauttii uudessa kodissa

Tao osaa nauttia elämästä =) Tykkää juoksennella metsässä ja pallon perässä jaksaa loikkia.

Yllättävän paljon virtaa löytyy ikäisekseen. Noh, sohvalla on mukava nukkua vastapainoksi.

Eilen käytiin koirakoulussa missä oli niin paljon kaikkea muuta nähtävää, että lähinnä vain ihmeteltiin.

Tykkäsi kyllä kun oli kavereita. Mä olen Eukanuban senioriruokaa höystänyt lihalla, niin ruoka on hävinnyt alle aikayksikön kupista. Turvotettuna tosin. Tao on ihana kaveri =)

Tao

Tao uudessa kodissa

Tao

Tao uudessa kodissa


 

Tao trimmissä

Tao trimmissä

Tao-koira ja Kodinvaihtajat ry kiittävät lämpimästi Marikaa ja PetSetin tyttöjä Turusta. He huolehtivat Taon pahasti huopuneen turkin kuntoon korvauksetta ja edesauttoivat näin Taon hyvinvointia ja kodinsaantia. Kiitos teille ihanat

Taon jaloista löytyi trimmauksen aikana tulehtuneet ja märkivät tassunpohjat, jotka olivat aiheutuneet anturoiden väleihin paakkuuntuneesta huopuneesta karvasta. Tassut ja kipuileva takapää hoidatettiin lääkärissä heti samana päivänä.

 

Tao on tällähetkellä jo uudessa kodissa toisen lammaskoiran kaverina Onnellisia eläkepäiviä ihana Tao!

Taon tassunpohjat olivat tulehtuneet

Taon tassunpohjat olivat tulehtuneet

Tao ja uusi tukka :)

Tao ja uusi tukka 🙂

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Tao

Tao

Tao on 9vuotias vanhaenglanninlammaskoira narttu joka etsii kotia turun seudulla.
Tao on sosiaalinen, kontaktinhaluinen ja lempeä koira joka iästään huolimatta on vielä energinen ja touhukas. Tao on pienikokoinen rotunsa edustaja, hän painaa alle 20kg. Ruuan suhteen hän on nirso.

Tao on joutunut vaihtamaan kotia itsestään riippumattomista syistä jo monta kertaa joten tulevan kodin on ehdottomasti oltava se viimeinen. Mietithän siis erityisen tarkkaan omat resurssisi!

Tao tulee toimeen muiden koirien kanssa ja kissojenkin kanssa elämisestä on kokemusta. Tao ei jahtaa kissoja mutta haastaa niitä kyllä leikkimään. Lapsista ei ole juurikaan kokemusta mutta Taon ihmisrakkaus on sitä luokkaa että lapsiperhekin varmasti sopisi hänelle eläkekodiksi.

Taon peruskoulutus ei ole kummoinen, lisäksi hän vetää remmissä ja saattaa iltaisin yksin jäädessään ulvoa. Tulevan kodin on siis syytä varautua treenaamaan näitä. Koulutus sujuu varmasti kohtuu pienellä vaivalla sillä Tao on fiksu ja innokas oppimaan uutta.

Taolla ei ole todettuja perussairauksia eikä allergoita. Tällähetkellä Taon turkki on huonossa kunnossa ja se joudutaan luultavasti ajelemaan.

Taon varaajana toimii Tanja.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN