Topi

Topi

Topi

Topi on kiltti ja reipas leikattu poikakoira. Hän on tottelevainen ja erittäin fiksu. Topi on 6v ja asuu Oulaisissa.

Positiivisesti vahvistamalla koulutettu Topi on harrastanut  tottelevaisuutta, agilityä ja ihmisen hakua metsästä. Topi on erittäin fiksu ja tietää peruskäskyt.
Vapaana ollessaan noudattaa useimmiten luoksetulokäskyä mutta joskus nenä ottaa vallan ja Topi lähtee jonkin ihanan hajun perään. Palaa kuitenkin suht. äkkiä takaisin ihmisen luokse.

Topi

Topi

Ilmoittaa haukkumalla pihalla liikkuvat vieraat ja ovikellolle täytyy myös haukkua mutta vieraan tullessa sisään tervehtii iloisesti häntä viuhtoen. Tykkää siis ihmisistä todella paljon. Tulee toimeen toisten koirien kanssa hyvin, kotona meillä onkin hänellä kaveri kultainennoutaja uros. Topilla on myös paljon koirakavereita joiden kanssa käymme leikkimässä.

Hihnassa osaa kulkea muutoin hienosti, mutta ihmisen/ koiran ohikulkiessä vetää kun tahtoisi päästä tervehtimään. Tätäkin pikkuhiljaa opeteltu pois herkkuja apuna käyttäen mutta on vielä koulutusasteella.Haukkuu ovikellolle ja ulkoa kuuluville äänille mutta ei ole mikään turha räksyttäjä.
Osaa olla kotona tuhoamatta paikkoja.

Topi

Topi

Topi etsii uutta kotia koska stressaa perheen vauvasta. Yleensä ottaen muuten tullut toimeen lasten ja aikuitenkan kanssa, ja tykkää kovasti ihmisistä.
Topi on ollut todella terve koira. Viimeisin eläinlääkärikäynti oli vuosia sitten korvatulehduksen vuoksi.

Topissa on huskya, jämtlannin pystykorvaa, suomenajokoiraa ja saksanpaimenkoiraa. Painoa n. 25 kg ja säkä n. 58 cm.

Topin varaajana toimii Virpi

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN