Manu

Manu sai kodin 7/2014

Manu on kohta 11 kuukauden ikäinen sekarotuinen leikkaamaton uros joka on Espoossa yhdistyksen kotihoitopaikassa.
Tällä hetkellä säkäkorkeus noin 60cm ja paino 30 kiloa, mutta ainakin massaa tulee varmasti vielä jonkin verran lisää. Manun vanhempien roduista ei ole tietoa, mutta taustalla on varmasti ainakin saksanpaimenkoiraa ja mahdollisesti collieta.

Manu

Manu

Manu on kiltti ja energinen nuori koira, joka kaipaa paljon aktivointia.
Manu on herkkä, eikä siedä kovin karkeaa kohtelua. Manu tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on vieraiden ihmistenkin suhteen ennakkoluuloton. Manu on sisäsiisti. Manun koulutus on vielä alkeissa, mutta poika on varmasti nopea oppimaan ja pienellä vaivannäöllä Manusta voisi saada kivan harrastuskaverinkin. Manu on tottunut lapsiin, mutta nykyisessä kodissa stressaantuessaan on yrittänyt paimentaa lapsia. Manu etsii siis rauhallista kotia, jossa ymmärretään nuoren aktiivisen koiran tarpeita ja tarjotaan selkeyttä, terveet rajat ja rutiinit.

Manu

Manu

Manu vetää remmissä ja stressaantuessaan saattaa yrittää nylkyttää ihmistä, mutta nämä tavat ovat varmasti suht helposti kitkettävissä ihan peruskoulutuksella. Manu soveltuisi varmasti kerrostaloonkin, kunhan Manulle tarjotaan tarpeeksi liikuntaa ja aktivointia.
Varaajana toimii Sanna
Manu

Manu

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN