Ava

Ava

Ava on 5v sekarotuinen kaunis tyttö, joka toivoo itselleen uutta kotia loppuelämäksi.
Ava on hoitopaikassa Helsingissä ja toistaiseksi on tullut hyvin juttuun hoitopaikan 2 uroskoiran ja lastenkin kanssa. Ava etsii kotia jossa sillä on vähintään yksi koirakaveri.
Kissakaan ei ole ehdoton ei, mutta ulkona Ava pinkaisee kyllä kissankin perään.

Ava on joutunut elämässään vaihtamaan kotia usein, joten tämän on oltava se ehdottomasti viimeinen ja loppuelämän koti. Tämän tytön paikka ei ole kerrostalossa koska yksin jäädessään Ava ulvoo ja haukkuu, vaan mielellään maaseudulla, jossa on tilaa juosta, sillä sitä Ava rakastaa. Jos sinulla on antaa Avalle koti ja koirakaveri, otathan yhteyttä lähettämällä kotiselvityslomakkeen.

Ava

Kodin kertomaa: ” Ava on iloinen, reipas ja kiltti huskysekoitus. Sillä on paljon virtaa, jota se purkaa lenkeillä, ja olisi hyvä että uudessa kodissa olisi (hyvin) aidattu piha, koska Ava rakastaa juoksemista! Siinä on luultavasti osa englannin vinttikoiraa ja sen näkee vauhdista. Harva koira pysyy sen vauhdissa mukana. Ava myös hyppää korkealle, kaivaa ja kiipeää joten aidat pitäisi olla tosi hyvät… Olemme pitäneet Avaa vapaana lenkeillä, jos olemme menneet syvälle metsään, koska jos se näkee toisia koiria siltä katoaa kuulo. Sen täytyy mennä heti tutustumaan ja se menee vauhdilla. Ava ei ole koskaan karannut meiltä, mutta se juoksee metsissä omia reittejään ja käy välillä tsekkaamassa tilanteen ja painelee taas poluilleen. Normaalitilanteissa Ava on tottelevainen, tulee heti kun sitä kutsutaan ja osaa peruskomennot.

Avalla on melko vahva riistavietti, ja pihamaalla vapaana kulkevat kissat pitäisi päästä ajamaan.. Meillä on itsellä kissa jonka kanssa Ava on kaveri, mutta jos meidänkin kissa juoksee niin Avasta olisi kiva lähteä pinkomaan perään, tosin heillä tuo on enemmän leikkimielistä.

Mutta siis Avaa kiinnostaa kaikki liikkuva riistaa muistuttava, jonka vuoksi siltä myös saattaa kuulo kadota. Sisällä Ava useimmiten kuitenkin nukkuu, ja jos se saisi valita, se ei olisi sisäkoirana varmaan ollenkaan.”