Fani

Wuf! Olen Fani 2.5vuotias (s.19.12.2011) leikkaamaton Newfounlandinkoiran-Saksanpaimenkoiran sekoitus narttu Loviisasta. Kokoa minulta löytyy kivasti, painan n.38kg ja säkää on 62sentin verran. Omistajani siruttaa minut ennen luovutusta ja käyttää vielä eläinlääkärissä, rokotukset on kunnossa ja minut on juuri madotettukin.
Fani

Fani

VARAAJAN KERTOMAA KOTIKÄYNNILTÄ 25.4.2014:

”Kävin katsomassa Fania hänen kotonaan. Otin mukaan oman koirani Millin jotta näemme varmasti kuinka tulee toimeen muiden koirien kanssa.
Hypätessäni autosta ulos, Fani seisoi vapaana kiltisti käskyn alla odottaen että saa tulla luokse, ja kun päästin Millin vapaaksi, voi sitä riemun määrää. Huomio keskittyi enemmän uuteen leikkikaveriin, kuin tähän uuteen ihmiseen joka pihaan saapui.
Katselin pitkään koirien leikkiä, kuinka innoissaan Fani peuhasi Millin kanssa, ja välillä tuli moikkaamaan minuakin. Fani on todella ihmisystävällinen, ei tule liian kovasti päälle, mutta tulee sanomaan heipat ja antaa rapsuttaa.. ja toki uintireissun jälkeen tykkäsi tulla kiehnäämään vasten. Ja kävihän tytöt sen jälkeen myös möyrimässä sahanpuruissa, mikäs sen kivempaa.

Fani

Fani

Fani

Fani


Huomasin että vaikka Fanilla on todella pitkä karva, niin laadultaan karva on sellaista ettei vaadi kummempaa hoitoa.. kuivui itsestään todella hienosti, kaikki roskat vain katosivat jonnekin ja taas mentiin turkki hulmuten.
Fani antoi omistajien rapsutella Milliä tunkematta väliin ja päästi jopa Millin vesikipolleen, vaikka yleensä on ärhäkkä kipoistaan.
Sain nähdä myös kuinka Fani osaa kaikki tärkeät ja hauskat käskyt maan ja taivaan väliltä, ärsykkeistä välittämättä. Milli riehui vieressä kun Fani meni kiltisti ”kölli”-käskyllä selälleen maahan, asentoon jossa antaa harjata turkkia ja leikata kynnet. Koulutukseen on todella panostettu ja sen näkee heti.

Mielestäni tästä saisi joku ihminen todella loistavan koiran.
Hihnakävelykin ja vierellä kulkeminen alkaa olla jo paremmalla mallilla.
Fani kaipaa todella uudessa kodissaan koirakaveria, ei ole väliä onko kyseessä uros vai narttu, tähän mennessä tullut toimeen kaikkien kanssa.”


Etsin uutta kotia itsestäni riippumattomista syistä,  o
saan olla kotona kiltisti yksin, en kärsi eroahdistuksesta enkä muutenkaan tuhoa paikkoja. Remminpäässä kulkeminen vaatii vielä harjoittelua, saatan sinkoilla autojen, koirien ja ihmisten luokse, mutta pahalla en sitä tee. Mielelläni moikkaisin kaikki. Olen ulkoillut nykyisessä kodissani maalla pääosin vapaana, eli tuo hihna on aika vieras kapistus…
Minulla on myös paha tapa puolustaa ruokiani ja herkkujani, en pure, mutta kovasti ärisen ja murisen jos joku yrittää ruuilleni tulla. Emäntäni kyllä saa minulta kupin viedä, ja on yrittänyt kouluttaa tätä käytöstä pois lisäämällä ruokaa kuppiin kesken ruokailun.
Muutenkin ei toivottavan käytöksen pois karsimisessa minulla on ollut käytössä kauko-ohjattava sitruunapanta  ja onhan se minulle jotain jo opettanutkin.
Tykkään ilmoittaa tontillemme tulevat ihmiset kovasti haukkumalla ja hyppimällä vasten, mutta aikani remuttuani jätän uudet ihmiset rauhaan. Eli vahtiviettiä löytyy ja riistallekin saatan silloin tällöin karkailla.
Fani

Fani

Toivoisin ettei uudessa kodissa olisi lapsia, eikä kissojakaan, mutta koirakaveri olisi todella toivottava! Olen tähän saakka tullut toimeen kaikkien koirien kanssa ja rakastan leikkimistä.

En halua missään nimessä kerrostaloon tai rivitaloon, vaan minulle ainoa oikea paikka on omakotitalo ja muualle minua ei luovutetakkaan.
Rakastan uimista, ja odotan kesää innolla… Olisi huippua löytää uusi koti ennen parhaiden uimakelien alkua!
 
Etsin omistajaa jolla on kokemusta koirista,  aikaa rapsutuksille ja taitoa touhuta kanssani kehittäen erilaisia aktiviteetteja. Ensimmäiseksi koiraksi en halua.

Fani

Fani

Varaajana toimii Jenna

Ennen yhteydenottoa toivomme  KOTISELVISTYSLOMAKKEEN

Fani

Fani

täyttämistä.VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN