Aksu

aksu_4Aksu on vuonna 2011 syntynyt kastroimaton cockerspanieli uros Turusta. Siru ja rokotukset ovat kunnossa:

Pojalla ei ole paljoa kokemusta muista eläimistä. Mutta lenkeillä muita koiria tavatessa kaikki menee hyvin ja Aksu haluaisi leikkiä kaikkien kanssa. Tulevassa kodissa voisikin olla kiva koirakaveri vastassa. Pienistä lapsista ei ole kokemusta.

aksu_2Aksu on todella läheisyydenkipeä ja on tottunut siihen, että hänen kanssaan ollaan paljon kotona. Tästä syystä Aksulle on kehittynyt hankala eroahdistus, joka ilmenee ulvontana ja haukuntana. Uuden kodin olisi hyvä sijaita omakotitalossa ja uudelta perheeltä odotetaan kokemusta ja tietoa eroahdistuksesta sekä sen hoidosta.

Aksu osaa muutamia peruskäskyjä, mutta vilkkaana nuorena poikana opit helposti unohtuu – tulevassa kodissa olisikin hyvä aloittaa harjoittelut arjen tottelevaisuuden suhteen.

Aksun silmät tulehtuvat helposti ja tästä syystä eläinlääkäri on suositellut jatkuvaan käyttöön kosteustippoja. Muuten hän on ollut terve, eikä allergioita ole ilmennyt.

Aksu etsii siis kotia, joka sijaitsee omakotitalossa, omaa kokemusta eroahdistuksesta ja jossa olisi mahdollisesti kiva koirakaveri odottamassa.

aksu_3aksu_1

Yhteydenotot Taruun.

Ennen yhteydenottoa

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN