Minni

Minni vuonna 2007 syntynyt pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira.

Minnille etsitään uutta kotia koska perheessä on kaksi muutakin narttukoiraa, joiden kanssa Minni ei enää tulee toimeen vaan koirat ottavat keskenään voimakkaasti yhteeen. Minni osoittaa perheen toisia koiria kohtaan mieltään pissaamalla näiden makuupaikoille ja ruokakipolle.

Minni

Minni

Muiden koirien kanssa Minni on kuitenkin tullut toimeen, mutta Minniä ei kuitenkaan luovuteta toisen nartttukoiran kaveriksi. Minnille etsitään kotia ainoa koirana tai uroksen kaverina.

Ihmisiä kohtaan Minni on kiltti ja pitää lapsista.
Minni rakastaa hellimistä ja käpertymistä saman peiton alle sohvalle.

Ulkoilusta tyttö myös nauttii ja kolot sekä onkalot kiinnostavat neitiä kovin. Sen verran prinsessamaisia elkeitä tytöllä on, että kovin kylmästä ilmasta Minni ei pidä ja nauttiikin kylmällä säällä lämpimistä pesuhetkistä ja takan edustalla makaamisesta.

Minni

Minni

Kynsien leikkuu ei ole Minnin lempipuuhaa, vaan laittaa kovin vastaan. Nykyisessä kodissa kynnet on käyty leikkaamassa eläinlääkärillä.
Minnillä on hampaita hoidettu kerran vuodessa ja hampaita on jouduttu poistamaan.
Tulevan kodin onkin syytä varautua hoitamaan hampaita ennaltaehkäisevästi, ettei hammankiveä pääsisi syntymään niin paljon, että hampaat kärsivät siitä. Syytä on siis varautua hammasharjan ostoon ja luiden syöttämiseen, jos mielii tämän tytön kotiinsa saada.

Minni

Minni

Minni mäyräkoiramaiseen tapaan ”iso koira pienessä paketissa” ja tulevan kodin täytyy muistaa, että pieni koira tarvitsee samalla tavalla rajoja (ja rakkautta) kuin isompikin koira. Minni ”komentaa” haukkumalla esimerkikisi silloin kun haluaa syliin tai ulos. Minni tarvitsee kodin jossa Minnin ei anneta ”pomotella” vaan arjessa tulee olla rajat, joiden mukaan toimitaan.

Minni odottaa kotia Turun seudulla.

 

 

Varaaja toimii Mona

Ennen yhteydenottoa toivomme  KOTISELVISTYSLOMAKKEEN  täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Minni

Minni