Rambo

Rambo sai yksityisesti kodin, mutta palasi hetken päästä takaisin kotia etsimään yhdistyksen sivuille. Rambosta ei kuitenkaan oteta lisää kyselyitä tällähetkellä. 

Rambo on maaliskuussa vuoden täyttävä saksanpaimenkoira-malamuutti-labradorimix. Korkeutta pojalle on tähän mennessä kertynyt 65cm ja painoa 25kg. Rambo etsii kotia pääkaupunki seudulla.

Rambosta joudutaan luopumaan elämäntilanteen takia.

Rambo on tällä hetkellä hoidossa ja hoitopaikassa onkin Rambon lisäksi muita koira- ja kissakavereita. Rambo tulee toimeen muiden koirien kanssa, eikä ainakaan tähän mennessä ole tehnyt eroa uroksien ja narttujen välillä.

Rambo

Rambo

Rambolla on pientä eroahdistusta, joka on pysynyt kurissa riittävällä liikunnalla ennen yksin oloa ja Rambolle on jätetty luita jyrsittäväksi yksinolon ojaksi.

Rambo on asunut kerrostalossa omistajansa kanssa. Rambolla on tapana ”jutella”, joten uuden kodin tulee ottaa tämä huomioon.

Rambolla on opetettu jotain peruskäskyä, mm.istu ja maahan.

Hihnassakävelyä on vielä harjoiteltavaa, varsinkin muita koiria kohdatessa. Ilman häiriötekijöitä hihnassa kulkeminen sujuu.

Ramboa ei ole kastroitu.

Rambo on vilkais ja eloisa nuori koira ja tulevan kodin onkin syytä varautua aktiiviseen koiraan, pelkäksi sohva koristeeksi tästä koirasta ei ole.

Rambo

Rambo

 

 

 

 

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.
VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

 

Varaajana toimii Mona