Nelly

 

Nelly

Nelly

Nelly 1.6.2005 syntynyt sekarotuinen steriloitu narttu.

Nelly on joutunut usein vaihtamaan kotia, vaikka tytöllä ei mitään pahempaa ongelmakäyttätymistä olekkaan.WP_000006 (2)

Nelly on kiltti, tottelevainen, rauhallinen ja leikkisä hieman jo vanhempi koira. Nelly osaa kulkea hihnassa nätisti ja Nellyä on voinut pitää vaapaanakin. Nellylle osaa istua ja antaa tassua,

Nellyn lempi puuhaa on metsässä vapaana juokseminen ja tyttö rakastaa keppejä! Nelly tulee toimeen lasten kanssa ja vieraat koiratkin ovat Nellyn mielestä kivoja. Kunhan ne ovat sopivan kokoisia, Nellyllä on tapana paimentaa pieniä koiria ja kissoja. Nelly siis näykkii näitä. Isoille koirille saattaa ensin haukkua.

 

Nelly innostuu uusista ihmisistä ja rakastaa olla huomion keskipisteenä.

Nykyisen kodin kertomaan:

”Nelly tuli aikaisemmasta lapsiperheestä meille reilu 2 vuotta sitten. Aikaisemmassa kodissa Nelly on vaihtanut kotia jo 5 kertaa ja aina se on millon mistäkin syystä palautettu takaisin entiselle omistajalle. Nelly on kasvanut koko ikänsä kerrostalossa.
Tarkoitukseni oli tarjota Nellylle pysyvä koti, mutta muuton ja opiskelun aloittamisen jälkeen ei ole riittänyt tarpeeksi aikaa koiralle jota se todellakin tarvitsee. Yksinäisiin iltoihin ja seurakoiraksi Nelly on aivan loistava. Myös aivan mahtava lenkkikaveri.”

 

Nelly etsii kotia Salossa