Fanni

Fanni

Fanni

FANNI SAI KODIN 1/2014

Fanni on 6 vuotias leikkaamaton kääpiöpinseri narttu, joka on nyt vailla uutta kotia. Strategiset mitat ovat 4,5kg ja 29cm. Fanni asustaa tällä hetkellä Kittilässä, Pohjois-Suomessa.

Fanni on elänyt pennusta saakka samalla omistajalla, mutta on nyt vailla uutta kotia loppuelämänsä ajaksi.

Agility ja vapaana juokseminen ovat Fannin lemppari harrastuksia, kotona tykkää käpertyä viltin alle sohvalle.
Fanni on AINA valmis toimintaan ja rakastaa olla mukana arjen askareissa osana laumaansa.

Fanni

Fanni

Ruoalla saa tämän nopeasti oppivan, ahneen koiran motivoitua tekemään melkein mitä vain.

Parhaiten tämä innokas ja aktiivinen koira viihtyisi paikassa, jossa olisi mahdollisuus elää ja harrastaa aikuisessa seurassa.
Fanni on haukkuherkkä ja kova vahtimaan, joten kerrostaloon ei sovi.

Pienten lasten seurassa ei viihdy ja onkin näykkinyt vauvaamme muutaman kerran.
Myös vieraat ihmiset pelottavat Fannia ja tämä saattaa ilmetä aggressiivisuutena. Helposti stressaavana koirana kaipaisi rutiineita ja rauhallisen ympäristön. Tulee joidenkin koirien kanssa toimeen, kissoihin tai muihin pieniin eläimiin ei ole tottunut. On melko dominoiva.

Fanni

Fanni

Fanni tarvitseekin siis sopivassa suhteessa rakkautta ja rajoja. Ongelmia on vuosien saatossa jokunen kerääntynyt, joten uudelta kodilta vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja kokemusta. Kynsien leikkaaminen ja eläinlääkärissä käyminen eivät ole Fannin mieleen, mutta onnistuu. Rokotukset ja madotukset ovat kunnossa ja muutenkin tyttö on ollut terve. Allergioita ei ole ja syö pääsääntöisesti eläinkaupan kuivanappuloita jauheliha tms. höystein.

Fanni osaa perusasioita kuten istu, makaa, seiso, paikka, odottaa käskyt. Autossa on tottunut matkustamaan, mutta ihan äänettömästi tämä ei suju.

Fanni

Fanni

Fannin varauksia hoitaa Virpi.