Nella

Nella

Nella

Moi,

olen Nella Vantaalta, Bichon havanesen ja toyvillakoiran jälkeläinen. Emäntäni sanoo, että jotain muutakin minussa on mutta ei tiedä mitä.
Olen syntynyt 1.6.2012, joten varpaita apuna käyttäessäni totesin että olen nyt 1½-vuotias rakastettava karvakasa 🙂

Olen tullut emännälleni keväällä 2013 n. 8 kk:n ikäisenä pallerona. Emäntä on sanonut minun olleen tuolloin todella pieni, vieläpä liian pieni.

Parin viikon kuluessa kuitenkin painoni oli alkanut nousta ja emäntäni voi huokaista helpotuksesta.
Nykyisin syön edelleen 3 ateriaa päivässä. Minulla ei ole allergioita.

Alkusyksystä 2013 emäntäni vei minut paikkaan, jossa oli muitakin eläimiä. Siellä minulle täysin vieras ihminen otti niskastani tiukasti kiinni ja pisti minua neulalla :/ mutta emäntäni lohdutti minua ja sanoi että sen tarkoitus on pitää minut terveenä. Ja juuri kun ajattelin, että kärsimykseni on ohi tuo sama kaamea vieras, pisti minua toisen kerran 😮 ja tämän tarkoitus kuulemma oli katoamiseni varalta, jotta minut löydettäisiin. Ihan kuin minä nyt jonnekin häviäisin………

Nella

Nella

Nyt etsin kotia minusta riippumattomista syistä, toiveeni on koti jossa voin  pötkötellä sohvalla oman ihmiseni kainalossa, rapsutettavana ja hellittävänä. Olla siis oma rakastettava itseni 🙂
Olen vilkas ja nopea menijä, olen myös sosiaalinen. Haluan tutustua kaikkiin koiriin ja ilmaisen sen haukkumalla kimeästi. Valitettavasti tästä muut harvoin pitävät 🙁 Pidän myös ihmisistä, en hauku heitä, mutta aluksi olen hieman varautunut.

Emäntäni sanoo, että kaipaan koulutusta, mitäköhän sekin on? Minusta kuulemma voisi tulla sillä tavalla erinomainen aqility-koira. Pidän juoksemisesta ja juoksenkin…. remmi kireänä puolelta toiselle. Minusta se on hauskaa, mutta emäntäni ei taida pitää siitä.

Minulla tapahtuu joskus vahinkoja sisällä, ei kovin useasti, mutta tapahtuu kuitenkin. En vain jaksa pidätellä, jos joudun pitkiä aikoja odottelemaan ulospääsyä.

Olisin kovin iloinen, jos pääsisin kotiin jossa olisin se ainoa silmäterä. Mutta en kuitenkaan pane pahakseni jos siellä on kiltti, rauhallinen koirakaveri. Kauhean raisuista leikeistä en välitä.

Oletko sinä minun ihmiseni?? Joka rakastaa minua, antaa aikaa ja ymmärrystä jos en heti jotain opi?