Minttu

 

Minttu

Minttu

Minttu on todella iloinen ja kiltti 4-vuotias leikattu perusterve tyttökoira, joka on kotihoidossa Turussa.

Minttu on sekarotuinen, n.10kg painava steriloitu tyttö joka muistuttaa paljon beaglea.

 

 

Minttu

Minttu

 

Minttu on ollut kotihoidossa erittäin helppo tyyppi ja sopeutunut hienosti, ei ole haukkunut kerrostalossa rappukäytävän ääniä tai muutenkaan esiintynyt mitään ongelmakäytöstä.

Ulkoillessa remmissä saattaa ajoittain vähän vetää, mutta ihan pienellä vaivalla hiottavissa pois.

Minttu on aika herkkä ja nöyrä koira, joten paras koti Mintulle olisi rauhallisessa ja kärsivällisessä perheessä, jossa ei turhia hötkyillä. Minttu on tähän mennessä kotihoitopaikassaan rakastanut jokaista ihmistä ennakkoluulottomasti, joten lapsetkaan eivät todennäköisesti olisi ongelma, kunhan lapset ymmärtävät antaa herkälle koiralle tilaa.

Minttu ja hoitosisko :)

Minttu ja hoitosisko 🙂

Minttu tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, asuu nyt toistaiseksi itseään puolet isomman erittäin rajun ja vauhdikkaan seisojanartun kanssa ja tulevat loistavasti toimeen.

Minttu on nyt kotihoitopaikassa tottunut myös kaneihin, joten luultavasti sopeutuisi muihinkin pienempiin eläinkavereihin.

Minttu on todella reipas ja rakastaa pitkiä lenkkejä, mutta tykkää myös löhötä kotona ja ottaa rennosti.

Minttu

Minttu

Minttua ei ilmeisesti ole peruskoulutettu kummemmin, mutta tyttö on oppivainen ja helposti motivoitavissa sopivalla herkulla. Perusarki sujuu Mintun kanssa joka tapauksessa helposti ja miksei ahkera harrastajakin saisi Mintusta tosi hyvän harrastuskaverin.