Wilma

Wilma

Wilma pusumaakari etsii toistamiseen kotia, jossa ymmärretään terrierin sielunelämää. Wilma sopii hyvin asumaan kaupunkiin tai maalle.

Pienten lasten perheeseen ei koiraa anneta, koska on olemassa riski, että se alkaa vahtia lapsia tai niiden leluja yms agressiivisesti.

Tärkein asia Wilman kanssa elämisen onnistumiseen on huomata koska koiralla menee kierrokset yli. Wilma on mitä ihastuttavin koira niin kauan, kun kierrokset eivät nouse taivaaseen. Jos kierrokset nousevat laskee neidin kritiikin sietokyky ja komennot kaikuvat kuuroille korville.

Wilma

Perus leikkejä ja riehumista voi harjoittaa, mutta se pitää osata lopettaa ajoissa, koska Wilma ei sitä itse osaa.

Wilma

Wilma osaa olla nätisti yksin kotona ja kulkee hyvin remmissä. Ulkona äänekkäät häiriötekijät ja ohi kiitävät polkupyörät, toiset koirat yms neitiä ärsyttävät tyypit saa rähinän aikaiseksi.

Uuden kodin pitääkin osata katkaista tällainen epätoivottu häsääminen jo ennen kuin se alkaa.

Wilma

Wilma ottaa kontaktia hyvin namien avulla. Wilma tulee toimeen toisten koirien kanssa, kunhan saa tutustua niihin rauhassa. wilma rakastui hoitopaikan naapurin yorkkiin ja tykkää myös isoista rauhallisista koirista.

Wilma

Kissojen kanssa Wilma ei tule vahvan metsästysvietin takia toimeen. Wilma tykkää kulkea autossa ja on ollut hoitotädin mukana töissäkin.

Wilma

Edellisessä kodissaan maalla Wilman takatassun päälle astui hevonen ja se vielä vähän haittaa menoa. Wilma aristaa hieman takajalan varpaita, mutta on muuten täysin terve. Wilma on steriloitu ja n. 7 vuotias ja valmis matkaamaan loppu elämäkseen omaan kotiin, joka ei hylkää tyttöä enää koskaan. Wilmaan voi tulla tutustumaan Tuusulaan.

Wilma

Uusia kuulumisia kotihoitopaikasta 18.8.2011: Wilma tykkää nykyään kävellä rauhallisia lenkkejä. Sopii hyvin kaupunkiinkin, koska on mielellään kotosalla ja ihan hissukseen. Melkeinpä parempi olisi, jos ei pääsisi hirveästi riekkumaan vapaana, koska palautuminen kestää hirmu kauan. Sellainen normi esikaupunkialueen koira. Ihan keskustaan ei voi suositella, koska reagoi väsyneenä lähellä liikkuviin autoihin rähisemällä. Normaalisti saa nameilla ohjattua huomion muualle tällaisissa tilanteissa.

Wilma