Sulo

 

Sulo

Sulo

Sulo on 8-vuotias kastroitu Shiba Inu uros, joka etsii nyt loppuelämän kotia, koska ei tule toimeen perheeseen syntyneen vauvan kanssa.

Sulo luovutetaan kotiin jossa on jo ennestään kokemusta samantyyppisistä roduista tai rodun luonteenpiirteistä.Sulo ei ole haukkuherkkä joten sopiii myös kerrostaloon.Mieluiten narttukoiran kaveriksi ja kotiin missä ei tarvitse olla pitkiä aikoja yksin.Sulo ei tuhoa eikä tee tarpeitaan sisälle mutta oli jo muutaman kuukauden kotikokeilussa jossa selvästi ahdistui kun joutui olemaan pitkiä aikoja yksin.

Kodin kertomaa:

Sulolla on tosi hyvä perustottelevaisuus, ei karkaile, eikä jahkaile riistan perään. Hänen kanssa on harrastettu TOKOa ja agilityä harrastus pohjalta useamman vuoden. Sulo matkustaa hienosti sekä julkisissa että autossa, ja on ollut mukana ulkomaanlomillakin. Hänestä saa myös hyvän kaverin metsälenkeille, pallopeleihin, sohvalla löhöilyyn ja ruokailuun – Sulo on suuri ruoan ystävä!

Sulo

Sulo

Sulo ei tule toimeen muiden urosten eikä pentukoirien kanssa dominoivan luonteensa vuoksi.

Uudessa kodissa ei voi myöskään olla pieniä lapsia, koska Sulo kokee heidät usein uhkana, ja voi käyttäytyä näissä tilanteissa arvaamattomasti. Hän saattaakin turvautua puremiseen tilanteissa, joissa hän pelkää tulevansa satutetuksi.

Ihmisiä kohtaan Sulo on ystävällinen, vaikka saattaakin haukkua vieraita ensinäkemällä. Sulo on tottunut myös kissoihin, mutta saattaa jahdata niitä.

Sulo etsii kotia, jossa hänelle olisi paljon aikaa ja jossa ei tarvitsisi olla yksin. Hän on tottunut olemaan aina laumassa, joten hän kaipaa ihmisen tai kivan tyttökoiran seuraa. Uusi koti voi olla maalla tai kaupungissa, Sulo on tottunut molempiin eikä ole herkkähaukkuinen.

Sulo

Sulo

Sulolla on todettu lievä kilpirauhasen vajaatoiminta 2011, johon on jatkuva, kohtuuhintainen lääkitys. Vajaatoiminta ei rajoita Sulon elämää eikä sillä ole elämän pituuteen todettu olevan mitään negatiivista vaikutusta. Muuten Sulo on terve, rokotettu, mikrosirutettu, ja hänellä on lemmikkipassi.
Tällä hetkellä Sulo asuu Helsingissä, mutta muuttaa lokakuun aikana hoitopaikkaan Ouluun.

Sulon varauksia hoitaa Virpi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.
VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN