Kisulapsi Tarja

Pennut luovutetaan säännöllisesti madotettuna, rokotettuna ja sirutettuna huolella valituihin koteihin, joissa ymmärretään että kissa elää pitkään ja tarvitsee laadukasta ruokaa, seuraa ja huolenpitoa joka ikinen päivä.

Pennuille etsitään koteja ensisijaisesti pareittain tai ystavällisen kissakaverin seuraksi.

Pennut luovutetaan vain sisäkissoiksi. Olethan varautunut leikkauttamaan pennun mahdollisimman pian!

Tarja

Tarja

Tarja

Tarja

Tarja

Tarja

Tarja on luovutusikäinen kaunis tyttöpentu joka on kotihoidossa Turussa. Nimensä hän sai entisen tasavallan presidentin

mukaan, sillä otsalla kasvaa hauska oranssi töyhtö 🙂 Myös tarjan häntä on hauskasti kirjava, vaikka tyttö muuten onkin melkein valkoinen:)

Tarja on kotoisin hyvin huonoista oloista ja oli tullessaan hyvin arka. Nyt tyttönen on enää hiukan ujo, reipas ja leikkisä niinkuin pennun kuuluukin.

Vaikka Tarjaa hiukan ujostuttaa ihmiset, onnistuu käsittely silti vallan hyvin. Tarja arvostaisi varmasti rauhallista kotia, mutta pienellä totutuksella pärjäisi varmasti lapsiperheessäkin, kunhan lapset ovat riittävän vanhoja (kouluikäisiä) että ymmärtävät ottaa rauhallisesti pennun kanssa. Tarja on tavannut myös koiria, mutta arkuuden vuoksi koiraton koti voisi olla parempi hänelle.

Tarja on sisäsiisti, madotettu, rokotettu ja sirutettu.

Tarja saattaa kantaa kissojen herpesvirusta sillä on sairastanut silmätulehdusta pentuaikana. Luethan viruksesta ja sen tarttumisesta ennen yhteydenottoasi!

Tarja ja Tyyne

Tarja (takana)

 

 

Tarjan varaukset hoitaa Tanja

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN