Sulo

Sulo

Sulo

Sulo on alaskanhusky-uros ja on kotihoidossa Turussa. Sulo on syntynyt toukokuussa 2013.

Sulo tuli nykyiseen kotihoitopaikkaansa 18.8. ja oli silloin 12 viikon ikäinen.

Hoitoon tullessaan Sulo oli apaattisen oloinen ja kovin laiha. Sulo käytettiinkin lääkärissä tutkimuksissa ja apaattisuuden syyksi todettiin pitkään jatkuneet vatsavaivat.

Nyt Sulo on jo aivan normaali leikkisä pentu. Ruokana Sulolla on Eukanuban Large Breed Puppy.

Sulo

Sulo

Poikaa on nyt sosiaalistettu vieraisiin ihmisiin ja koiriin. Sosiaalistamista pitää ajan kanssa jatkaa vielä uudessa kodissa. Edelleen toiset koirat ja vieraat ihmiset ovat Sulon mielestä vähän kummallisia. Onneksi ruoka maistuu todella hyvin, joten herkkujen kanssa saa helposti pelottavista asioista mukavia.

Sulo on todella kuuntelevainen ja uudet asiat onkin hänelle helppo opettaa. Sulo kaipaa kotia, jossa ymmärretään koiralähtöisen koulutuksen päälle.

Sulo edusti kodinvaihyajat ry:tä löytökoiralauantaissa

Sulo edusti kodinvaihyajat ry:tä löytökoiralauantaissa

Hoitopaikassa Sulolla on kaverina kaksi aikuista steriloitua koiraa – uros ja narttu. Uroksen kanssa Sulo ei tule hirveän hyvin toimeen, vaikka pentu vasta onkin. Nartun kanssa kaikki menee taas todella hyvin.

Siksi uudessa kodissa olisi hyvä olla koirakaverina steriloitu narttu, joka tulee toimeen toisten koirien kanssa ja sietää pentumaista ilkikurisuutta. Uros kaveri ei ole täysin poissuljettu, mutta silloin kodilla olisi hyvä olla paljon aikaisempaa koirakokemusta.

Hoitopaikassa on lisäksi kaksi kissaa, joiden kanssa yhteiselo sujuu erittäin hyvin.

Hoitopaikassa on harjoiteltu toisten koirien kanssa yhdessä syömistä. Sulo on todella ruoan perään ja siksi ruokailun sekä puruluiden syömisen kanssa tulee uuden kodin olla aluksi tarkkana. Sulo antaa hienosti ihmisen tarvittaessa ottaa luun tai lelun pois suusta, mutta toisilla koirilla ei ole hänen mielestään mitään asiaa tulla lähelle hänen omaisuuttaan.

Sulo

Sulo

Yksinoloa on harjoiteltu päivittäin ja Sulo osaakin olla yhdessä muiden eläinten kanssa hiljaa. Ilman koirakavereita Sulo saattaa yksin jäädessään vinkua hieman perään. Pentumaisia kolttosia Sulo on hyvä keksimään, kun isäntäväki lähtee pois kotoa.

Sisäsiisteys ei ole vielä täysin hallinnassa. Sulo onkin mestari pidättämään pissaa ulkona, jos niin päättää.

Uudella kodilla pitää olla aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa Sulo täysin sisäsiistiksi.

Sulo etsii loppuelämän kotia, joka on valmis sitoutumaan jopa seuraavaksi 15 vuodeksi poikaan täysin. Uuden kodin pitää tiedostaa, ettei Sulon lähtötilanne ollut kummoinen ja siksi muun muassa laadukkaaseen ruokaan tulee panostaa. Mieluisa koti olisi omakotitalossa, jossa sisäsiistiksi opettaminenkin olisi helpompaa. Sulosta tulee kasvaessaan todella aktiivinen, joten uudella kodilla pitää olla aikaa ja halua liikkua sekä aktivoida poikaa tarpeeksi.

Varaajana toimii Taru

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN