Nokinenä -pentu

Nokinenä ja uudet kaverit :)

Nokinenä ja uudet kaverit 🙂

Kuulumisia uudesta kodista 1/2014:

Nokinenä

Nokinenä

Poika leikattiin 18.12.2013 Tampereen Lielahden eläinlääkärissä, ja toipui hyvin jo samana päivänä.

 

Nokinenä tulee erittäin hyvin toimeen Marakatin ja Mörön kanssa.  kehrää kovasti, leikkii, on vilkas, kiltti ja utelias ja tykkää nukkua toisten kissojen vieressä tai kainalossa.

Nokinenä

Nokinenä

Täälä on mennyt kaikki hyvin. Toivotamme hyvää uutta vuotta teille kaikille! 🙂

 

 

 

 

Nokinenä oli tullessaan pieni, pelokas ja sähisevä pentu, eikä sen elämän alkutaival ollut ilmeisesti ihmisestä kilttiä kuvaa antanutkaan. Ei kuitenkaan mennyt viikkoakaan, kun alkoi luottamaan, että kohti tuleva käsi ei ole paha, vaan siltä saa ruokaa ja rapsutuksia. Tämän jälkeen käsittely on ollut helppoa, eikä kynsiä ole tarvinut esille ottaakaan.

Nokinenä

Nokinenä

Nokinenä

Nokinenä

Arkuuttakin vielä löytyy, mutta rohkean kissakaverin avustuksella tulee jo sohvan alta leikkimään ja juoksevat rallia ympäri taloa.

Nopeat liikkeet pelottavat, mutta jos saa omaan tahtiinsa tulla ihmisen syliin, on siinä niin onnellinen, ettei tiedä, kuinka päin pyörisi ja kehräisi. Tarvitsee siis kodin, jossa saa rauhallisesti tutustua paikkoihin, todetakseen ne turvallisiksi ja mielellään rohkean kissakaverin kertomaan, että ihmiset ovat loppujen lopuksi ihan kivoja. Käsittelyssä ei siis minkäänlaista ongelmaa, mutta jos ihminen tulee liian nopeasti kohti, kokee sen pelottavana ja piiloutuu.
Hiekkalaatikolla on osannut käydä jo tullessaan ilman vahinkoja.

Nokinenä tähystää

Nokinenä tähystää

Jos kissoille järjestettäisiin kiipeilyn olympialaiset, olisi Nokinenä ehdoton voittajasuosikki.

Se on äärettömän taitava kiipeilemään ja hyppimään ja onkin aiheuttanut allekirjoittaneelle muutamia ylimääräisiä sydämentykytyksiä käsittämättömillä taidonnäytteillään.

Nimelleen sai todellisen vahvistuksen, kun eräänä päivänä päätti lähteä tutkimusretkelle takkaan ja löysikin piipusta itselleen oivallisen paikan päiväunille. Tuli sitten todistettua, että peseminenkin sujui loppujen lopuksi suhteellisen sujuvasti.
Lienee sanomattakin selvää, että tykkää viettää aikaansa hieman korkeammalla ja saa näin turvallisen paikan tutustua elämän menoon.

Nokinenä ja perheen 13v Kolli

Nokinenä ja perheen 13v Kolli

Nokinenä asustelee tällä hetkellä perheessä, johon kuuluu toisen hoitopennun lisäksi kolme koiraa, sekä 13v. kissaherra, joten on tottunut kaikenlaiseen menoon ja melskeeseen. Ääniä, esim. imuria ei pelkää.
Koiria väistelee, muttei enää pelkää niitäkään. Onpa muutaman kerran ihan haistellutkin ja haistelisi varmaan enemmänkin, mutta koirat hiukan kiertelevät kauempaa, koska kielimuurin vuoksi Nokinenä säikähti ensi treffeillä ja napautti ensimmäistä vastaantulijaa nenään. Joka päivä kuitenkin opettelevat lisää toistensa eleitä ja mahtuvat hyvin kaikki samaan huoneeseen.
Vanhempi kissa ei tosin ole järin innoissaan pennuista yleensäkään, mutta Nokinenä lukee sitä hyvin, eikä yritäkään lähestyä liikaa, vaikka selkeästi kaipaisi vanhemman kissan tukea ja turvaa. Siitäkin huolimatta, ettei vanha kissa Nokinenän seuraa kaipaa, itkee pentu perään sen poistuessa paikalta.

Nokinenä ja jännä peili

Nokinenä ja jännä peili

Nokinenä on kaikenkaikkiaan suloinen pentu, jolle täytyy joka päivä muistuttaa, että kohti tuleva käsi ruokkii, eikä lyö. Tämän muistaessaan se palkitsee ruokkijansa ylenmääräisillä hellyyden osoituksilla ja saa oman sydämen menemään ruttuun, kun pienen arkajalan saa luottamaan, että elämä kantaa.

Nokinenä on kotihoidossa Kaarinassa, Turun lähellä.

Nokinenän varaukset hoitaa Tanja

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN