Milk -kissanpentu

Pennut luovutetaan säännöllisesti madotettuna, rokotettuna ja sirutettuna huolella valituihin koteihin, joissa ymmärretään että kissa elää pitkään ja tarvitsee laadukasta ruokaa, seuraa ja huolenpitoa joka ikinen päivä.

Pennuille etsitään koteja ensisijaisesti pareittain tai ystavällisen kissakaverin seuraksi.

Pennut luovutetaan vain sisäkissoiksi. Olethan varautunut leikkauttamaan pennun mahdollisimman pian!

Milk

Milk

Milk alias maitoparta sai hassun nimensä ensimmäisien päivien aikana saavuttuaan kotihoitoon. Tämä pikkuruinen poika olisi edelleen elänyt vaikka pelkästään maidonkorvikkeella. Lutkutteli sitä mielissään pipetistä ja myöhemmin joi kiposta niin innoissaan, että puoli naamaa oli maidossa.

Milk on ollut alusta asti aika pieni ja heiveröinen ja häntä luultiinkin ensimmäiseen eläinlääkärikäyntiin asti tytöksi. Nyt tämä poitsu on kerännyt hitaasti ja varmasti lihaa luitten ympärille ja on alkanut päästä ujosta kuorestaan.

Pieni kirppunen äityy jo välillä oikein hurjiin leikkeihin ja onkin alkanut näyttämään villinkin puolensa. Leikkiminen sujuu niin pienten kuin isojenkin kissakavereiden kanssa. Rohkeutta ei siis enää puutu! Rankkojen huvien jälkeen saattaa pikkuinen tulla syliin ottamaan pienet tirsat. Kaunis poika surullisine silmineen vie varmasti muidenkin kuin kotihoitajan sydämen 🙂

Milk on kotihoidossa Turussa.

Milkin luona asustaa myös kotiaetsivä Honey Sugar ja Kiljunen🙂