Heta

Heta

Heta on kotihoidossa Espoossa.

Heta :  alaskanhuskynarttu,  ikä n  14vko

Tämä pentu on käyttölinjainen, eli kasvaessaan tulee tarvitsemaan mahdollisesti paljonkin liikuntaa.Tutustuthan rotuun jo ennen yhteydenottoa!

Heta  on nimensä mukaisesti   voimakastahtoinen  nuori huskyneito,   vilkas   ,toimelias  , ja rohkea,  uskallusta  riittää ehkä vähän liikaakin, uhkarohkeaksikin   Hetaa voisi nimittää.
Tyttö on nopeaoppinen, mikä tarkotitaa sitä,  että  uuden omistajan olisi  aina  ( hyvässä mielessä)  oltava  askeleen edellä, koska  siskonsa  Hilpan tapaan   Heta   yhdistelee asioita  vikkelästi, ja on tarkka havainnoimaan ympäristöä sekä  on nopea  tekemään ratkaisuja   kulloisenkin tilanteen mukaan. Tämä tarkoittaa  käytännössä  mm sitä että se on jo nyt  armoitettu ruokavaras , jos tilaisuus  sellaiselle  toiminnalle tarjoutuu,  vaikkakin tämähän  on huskylle tyypillistä, että etenkin ruokaan  liittyvät asiat  opitaan todella nopeasti.

HetaHetasta  saisi varmaan mainion kaverin  vaikkapa  agilityharrastukseen,   rally- tokoon tai vastaavaan. Vaikka  Hetalla  onkin  voimakas  oma tahto,  se   ei aina ilmene niikään  suoraviivaisesti,  vaan  ( olkoonkin jos tämä on nyt sitä  paljom parjattua  ”inhimillistämistä”)  sitiä tulee ,mieleen   vanhojen elokuvien Kohtalokas Kaunotar,  joka  tietää mitä haluaa, ja useimmiten myös saa haluamansa ;).

Sisaruten  kesken  Heta  on ollut  melko kipakka,  ja  hieman päällepäsmärikin välillä,  olematta kuitenkaan  ns  ”kiusaajatyyppi”;  muta  kipakkuutta  luonteesta  löytyy jo nyt-  tosin  se on toisaalta  hyvin   herkkä ihmisen ohjaukselle, ja jos kierrokset  pennuilla  leikin tiimellyksessä joskus  nousevatkin turhan korkeiksi,  riittää Hetalle  yleensä sanallinen muistutus  siitä, että  ollaan vähän rauhallisemmin. Sisarustensa tapaan  Hetakin osaa kyllä rauhoittua  silloin kun  rauhoittumisen aika on,  vaikka  sillä virtaa riittääkin.

Hetan varauksia hoitaa Mirjam.

HetaEnnen yhteydenottoa toivomme   KOTISELVISTYSLOMAKKEEN   täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN