Nella

Nella sai uuden kodin 6/2018

Nella on 8 -vuotias kiltti n. 50cm korkea, steriloitu, soma luppakorvainen kotikoira, jokaetsii uudelleen kauttamme kotia Turussa.

Nella

Nella on vilkas, energinen ja kompaktin kokoinen tyttö, joka tulee toimeen kissojen, kanien ja ainakin uroskoirien kanssa. Toisista narttukoirista ja lapsista Nellalla ei ole juuri kokemusta.

Aktiivinen, iloinen ja huomiota rakastava tyttönen joka viihtyy ihmisten seurassa sekä lenkkikaverina ulkona. Nellalla on tapa haukkua asiansa, joten rauhallisempi ympäristö olisi varmasti hänelle hyvä. Kerrostalossakin Nella on silti asunut.

Nella on hieman epävarma ja arka koira. Epävarmuus voi ilmetä mm. säikkyytenä eri esineitä ja ääniä kohtaan. Mikään ongelmakoira ei Nella niinkään ole, eikä missään nimessä aggressiivinen. Äänekäs ajoittain, riehakaskin ja ihmiseensä kiintyvä.

 

????????????????

Nella

Etsimme Nellalle nyt varmasti loppuelämäksi sitoutunutta omistajaa, jolla on hermoja pienelle haukulle, iloista mieltä tekemiseen ja positiiviseen vahvistamiseen perustuva näkemys koiran kouluttamisessa.

Mikäli sinulla on sydämessä ja kotona juuri Nellan kokoinen kolo ja ymmärrystä tälle tyttöselle, niin täytäthän kotiselvityslomakkeen.
Uuden omistajan on hyvä valmistautua mahdollisiin eroahdistusoireisiin alussa, sillä käytös voi aina taantua uuteen kotiin muuttaessa.

Nellan varaajana toimii Viivi