Ninni

Ninni

Ninni

Olen Ninni, 7-vuotias karjalankarhukoiran ja suomenpystykorvan risteytys Muhokselta. Minä tarvitsen uuden kodin, koska laumani on hajonnut maailmalle ja nykyisellä omistajallani ei ole enää minulle aikaa. Etsin myös kotihoitopaikkaa, jos uutta kotia ei pian löydy!

Olen energinen ja reipas, ikäistäni henkisesti nuorempi vanha neiti. Olen asunut aina maalla, joten olen tottunut olemaan aidatussa tilassa ulkona.

Olen reviiritietoinen ja haukun pihan ohi kulkevia, mutta lenkeillä en hauku kuin ehkä toisille koirille, koska olen ihan innoissani.

Minä en tule kerrostaloon asukkaaksi, enkä myöskään ensimmäiseksi koiraksi, mutta omakotitaloon tai maatilalle minä lähden oikein mielelläni. Voisin ehkä muuttaa myös rivitaloon esimerkiksi päätyasuntoon rauhalliselle alueelle.

Haluaisin olla talon ainoa koira, mutta kissojen kanssa tulen oikein hyvin toimeen. Tosin, totuttelulla varmasti olisin myös muiden koirien kaveri. Kaveri ei olisi siis poissuljettu vaihtoehto.

Ninni

Ninni

Minulla on metsästystausta. Haukun metsälintua ja ajan jänistä. Toki viimeisestä metsästysreissustani on jo aikaa lähemmäs neljä vuotta, mutta minnepä minun metsästysviettini olisi hävinnyt? Ehkäpä uusi omistajani voisi halutessaan kokeilla, olenko vielä yhtä hyvä metsäkaveri, millaiseksi minua on kehuttu.
Haluaisin, että uusi omistajani käyttäisi minua lenkillä, koska en ole päässyt pitkään pitkään aikaan nauttimaan jokapäiväisistä kävelylenkeistä. Kävelen hienosti hihnassa, alussa kyllä vähän vedän, koska olen niin innoissani, mutta kun matkaa on taitettu jonkin verran, myös kulkuni rauhoittuu.

Ninni

Ninni

Pidän todella paljon ihmisistä ja näytän sen myös, mm. tervehtimällä riehakkaasti ja pusuja antamalla. Tykkään myös sanoa ääneen tervehdykseni. Niin ja tietenkin aamuisin herätän sinut iloisella tavallani ja nukun mielelläni vieressäsi, jos vaan saan samaan petiin tulla.
Pienten lasten kanssa en tule toimeen, koska pentukoirana jouduin lasten kiusan kohteeksi. Isommat (10 vee +) eivät minua häritse, sellainen saattaisi olla hyvä kaveri minulle! Olen perusterve. Minua ei ole leikattu, mutta pentuja minä en ole koskaan saanut.

Sohvaperunaksi minusta ei ole, eikä myöskään kiertolaiseksi, vaan haluaisin löytää pysyvän kodin, jossa voisin eläkepäiviä viettää mukavan ja rakastavan perheen parissa. Ei haittaa vaikka uusi perheeni asuisi kaukana, sillä kyyti minulle järjestyy.