Ninni (tai Ninni ja Nöpö)

Ninni ja Nöpö löysivät kodin Savonlinnasta 30.4.2014

Ninni etsii kotia yksin tai koirakaverinsa Nöpön kanssa
ninni

Ninni: on steriloitu, musta kääpiösnautserisekoitus Lohjalta. Ninni tarvitsee koira- tai ihmisseuraa, runsaasti rapsutuksia ja lääniä touhuta ja mellestää. Terve, energinen ja ihmisrakas 5 1/2v tyttö. Räyhää toisille koirille, etenkin nartuille. Sinkoilee hihnassa.  Ei ole tottunut pieniin lapsiin, mutta on ihmisille ystävällinen. 

Ninnillä on saalistusviettiä, joten uudessa kodissa ei voi olla kissoja tai muita pieniä Ninni ja Nöpöeläimiä.

Ninni on trimmattu pari kertaa vuodessa runsaan karvanlähdön vuoksi. Rokotukset ovat kunnossa.
Ninni etsii kotia, jossa olisi koirakaveri (uros) tai ihminen joka on paljon kotona. Mieluiten maalta, sillä tyttö käyttää mielellään ääntään.

Ninni ja Nöpö

Nöpö: (yhteiseen kotiin Ninnin kanssa)  on 7 1/2v. leikattu, terve, valkea kääpiösnautseriuros. Nöpö tarvitsee kodin, jossa ei ole liikaa hulinaa ja jossa saa syliä ja rapsutuksia mielin määrin. Pieni häntämutka (viimeinen nikama ”väärään suuntaan”), muttei haittaa menoa. Oman väen kanssa leikkisä ja tykkää olla sylissä ja lähellä, mutta herkkä ja hyvin varautunut vieraiden ihmisten suhteen. Uskollinen omistajalleen, jota myös puolustaa. Ei ole tottunut pieniin lapsiin. Vahva saalistusvietti (ei kissa-, kani tms. perheeseen). Haukkuu jonkin verran (ei kerrostaloon). On sirutettu,rokotettu ja rekisteröity.

Yhteydenotot Viiviin.

Ennen yhteydenottoa toivomme  KOTISELVISTYSLOMAKKEEN  täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN