Oliver

Oliver etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Oliver on syntynyt 3/2012 ja on kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
OliverOliver on norjalaisen metsäkissan ja persialaisen risteytys, karvaa löytyy, joten tulevan kodin tulee varautua turkinhoitoon.
Kissa on reipas nuori poika, jonka mielestä parasta maailmassa ovat minttuhiiret ja silitykset.Oliver viihtyy sylissä ja siliteltävänä ja on erittäin seurallinen. Oliver on muhkean turkkinsa kanssa varsin komea ilmestys, ja onkin hurmannut kaikki hänet tavanneet.

Entisen kodin kertoman mukaan Oliverilla ja perheen vanhemmalla kissalla oli kahnauksia, joten varmuuden vuoksi Oliveria ei luovuteta dominoivan vanhemman kissan seuralaiseksi.
OliverOliver on nyt hoitopaikassa tavannut kissoihin tottuneita koiria ja kaikki on mennyt hyvin. Hiukan Oliver vielä varoo koiria, joten tulevassa kodissa ei olisi toivottavaa olla kovin riehakkaita koirakavereita. Mutta kissoihin tottuneet rauhalliset koirat kyllä mahtuvat Oliverin kanssa samaan kotiin.

Oliveria ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi kissaksi.

Oliver

 

Oliver