Daisy

Kuulumisia uudesta kodista:

daisyDaisy on nykyään steriloitu ja rokoitettu erittäin puhelias neiti joka viihtyy mainiosti omakotitalon asukkaana. Ensimmäiset viikot Daisy mittaili uutta kotiaan juoksemalla ylä- ja alakerran väliä edestakaisin ja välillä ylös seinillekin. Myös Daisyn oma raapimispuu on saanut kovaa kyytiä kun neiti kiipeilee sitä ylös ja alas välillä aika rajustikin. Liikunta antaa lihaksia ja ruokahalua, ja painoa onkin tullut melkein kilo lisää.

daisy2Kun leikkaus ja rokotukset oli hoidettu kuntoon Daisy pääsi maistamaan ulkoelämää, ja sehän vasta kivaa onkin! Vaikka ensikokeilu valjaissa sai Daisyn kellahtamaan kumoon, on hän nykyään tottunut valjaissa ulkoilija. Nurmikolla köllötellen ja kukkapenkissä istuen Daisy voi tiirailla lintuja tuntikausia. Hyönteisiä Daisy on jo pyydystänyt ja popsinut suihinsa satoja, mutta hänen ylpeydellään ei ollut rajoja kun hän pyydysti ensimmäisen hiirensä!

_____________________________________________________________________

daisy Huhtikuussa 2012 syntynyt siro sekarotuinen tyttökissa etsii uuta kotia. Daisy asuu tällä hetkellä Helsingissä, kerrostaloasunnossa yksiössä, joka on selvästi liian pieni tälle uteliaalle neidille, joka tarvitsee myös enemmän tilaa leikkimiselle. Mielellään uusi koti voisi olla isompi kuin nykyinen ja uusi omistaja sellainen, jolla on aikaa antaa huomiota Daisylle. Olisi hyvä, jos uudella omistajalla olisi myös aikaisempaa kokemusta kissoista. Uudessa kodissa voisi ehkä odotella myös kissakaveri, koirista Daisy ei niinkään pidä. Daisy tulee toimeen ainakin isompien lasten kanssa.
daisy 3

Luonteeltaan Daisy on hieman arka, mutta lempeä. Ei ole koskaan purrut tai raapaissut ketään. Ihmisystävällinen, rakastaa läheisyyttä ja silittelyä. Saattaa aluksi ujostella uusia kasvoja, mutta pikkuhiljaa oppii luottamaan. Puhelias, tykkää jutella paljon. Ei viihdy sylissä paljon, mutta saattaa joskus tulla itse, jos haluaa. Aina kun omistaja tulee kotiin, Daisy alkaa innoissaan naukua sekä puskea ja toivottaa omistajan tervetulleeksi.

Daisy on utelias tyttö, joten se saattaa joskus tutkia ”kiellettyjä paikkoja”, kuten hyllyjä tai muita säilytystiloja. Keittiötasolle se ei ole koskaan hypännyt.

daisy

Daisy on nuoresta iästään huolimatta jo kolmannessa kodissa, joten toiveena on, että seuraava jää pysyväksi ja viimeiseksi. Tyttönen on vielä leikkaamaton.