Kaapo

Kaapo Kaapo Kaapo
Kaapo on muuttanut uuteen kotiin

Kaapo on kohta 4-vuotias, puhdasrotuinen airedalenterrieri (Big Lady’s Whistler da Capo), joka asuu Inkoossa Etelä-Suomessa. Kaapo on leikattu, rekisteröity, sirutettu ja vakuutettu.

Kaapo on kaikin puolin suhteellisen ongelmaton koira: tulee toimeen muiden koirien kanssa, osaa olla yksin kotona eli ei hauku turhia eikä ole koskaan tuhonnut mitään. Osaa peruskäskyt vaihtelevasti ja on perusterve nuorimies. Perheessä on tällä hetkellä pieniä lapsia, joiden kanssa Kaapo tulee hyvin toimeen ja on mitä kiltein lapsenvahti. Syy, miksi Kaaposta luovutaan, on jatkuva karkailu. Kaapolla on siis todella vahva riistavietti ja lähtee kaiken riistan perään mikä on etanaa suurempaa ja nopeampaa. On myös purrut tiensä lukemattomia kertoja aitauksesta läpi.

Kaapo asuu tällä hetkellä omakotitalossa, mutta luultavasti sopeutuu hyvin myös muihin asumismuotoihin. Etsinnässä olisi aktiivinen koti, jolla on mahdollisuus harrastaa ja touhuta Kaapon kanssa. Nykyisessä kodissa on harjoiteltu verijälkeä, josta Kaapo on nauttinut, eli varmasti joku nenänkäyttöä hyödyntävä harrastus olisi hyvä. Koirakaveri voisi myös olla kiva, sillä nykyisessä kodissaan Kaapolla sellainen on.

Tulevan kodin on syytä tutustua airedalenterrierin luonnekuvaukseen hyvin sekä muistaa, että turkki on trimmattavaa laatua.

Kaapon varauksia hoitaa Laura.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.
Kaapo

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN