Kamu

Varaajana toimiminen on siitä kivaa hommaa että välillä saa ihania kuvia ja sähköposteja, joskus jopa soittoja niin kuin tässä Kamun tapauksessa uusi omistaja soitti ja kertoi että kaikki on mennyt todella hienosti.
Lupasin hiukan kirjoitella kuulumisia tännekkin.

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

Kamu 2/2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamu on alusta asti sopeutunut perheeseen oikein hyvin. Yhden kerran piti testata perheen toisen koiran Minnin hermoja. Minni sanoi painavan sanan ja siihen se sitten jäi. Kamu vahtii perheen kisua jos se tekee ilkeyksiä mm. kissa on lopettanut kynsien teroittamisen

sohvaan 🙂 Autoilu on Kamusta kivaa ja kesät saa mökkeillä, mikäs sen parempaa..
Perhe on tosi tyytyväinen Kamuun ja näkeehän jo kuvistakin kun toinen viihtyy.

03/2013 Kamu sai kodin Laukaalta.

KamuKamu on syntynyt 25.12.2009 keski-kokoinen leikattu uros jolla painoa n. 18kg, asustaa Hyvinkäällä. Mahdollisista roduista ei ole tietoa, molemmat vanhemmat ovat olleet monirotuisia. Luonteeltaan kamu on kiltti ja erittäin miellyttämisen haluinen, tulee toimeen ainakin kissojen ja narttujen kanssa. Urosten kanssa ei ole ollut lähikontaktissa joten käyttäytymisestä niiden kanssa ei ole varmuutta.

Lasten kanssa Kamu on ollut hyvin vähän tekemisissä ja onkin siksi jännittynyt pienten lasten seurassa, teini-ikäisten kanssa osaa rentoutua ja olla oma itsensä. Kamua ei ole juurikaan koulutettu, mutta on käytökseltään silti hyvätapainen.

Kamu Yksin jäädessä on vähän eroahdistusta joka ilmenee lyhytkestoisena haukkumisena ja vinkumisena. Kamu ei kuitenkaan koskaan pura ahdistustaan tavaroihin. Hihnassa osaa käyttäytyä pääasiassa hyvin, kunhan Kamulta osaa vaatia hihnassa kävelyä vetämättä. Määrätietoisen taluttajan kanssa ei myöskään rähise vastaan tuleville koirille. Kynsien leikkuussa on hyvä olla apulainen pitämässä Kamusta jämäkästi kiinni jolloin alistuu tällekin toimenpiteelle. Ruoka-allergioita tai sairauksia ei ole ja Kamu on muutenkin ollut hyvin terve.

Kamu saattaa vetää hihnassa aluksi mutta jos hihnan päässä on ihminen joka vaatii kunnollista käyttäytymistä niin kamu asettuu pian.