Uutisia

Kodinvaihtajat RY julkaisee 5v juhlavuotensa kunniaksi huikean hauskan kannatustuotesarjan, jonka kuvituksen on lahjoituksena yhdistykselle piirtänyt sarjakuvataitelija Tuuli Hypèn.

____________________________

Kodinvaihtajat ry:n kautta viime keväänä uuden kodin löytänyt kovia kokenut Miska on nykyisin taas suuri ja komea Huskymix
__________________________

Dogsports -verkkolehti kirjoittaa Kodinvaihtajat ry:n Huskypentu -projektista

___________________________

Huskypentu -projekti

__________________________

HESY ja Kodinvaihtajat ry muistuttavat valtakunnallisena löytöeläinpäivänä pitovaikeuksiin vetoavia lemmikinomistajia vastuistaan

_____________________________

Vihdoin kaikille faneillemme tarjoutuu mahdollisuus liittyä Kodinvaihtajat ry:n kannatusjäseneksi!
Lisätietoa ”liity jäseneksi” -alasivulta.

________________________________

Kodinvaihtajat ry on päättänyt tukea yksityistä, eläinsuojelutyötä tekevää henkilöä lahjoittamalla hänelle 400e. Summa auttaa kattamaan eläimen hengen pelastavan operaation kuluja.
Pidetään huolta toisistamme♥

_______________________

Kodinvaihtajat ry ilmoitti keväällä 2011 facebook-sivullaan 1500 fanin (tykkäämisen) täyttyessä lahjoittavansa 200€ jollekkin pienelle apua tarvitsevalle eläinsuojelutaholle.   Vuosikokouksessa päädyttiin siihen, että summa käytetään kissoihin.

Avustuksen kohde on nyt löytynyt Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtajan hoiviin päätyneistä kahdesta kissanpennusta ja mahdollisesti näiden emosta, jota loukutetaan edelleen. Yhdistys rahoittaa pentujen hoidon ja mahdollisesti emokissan steriloinnin.

Pennut ovat nyt omissa uusissa kodissaan. Onnea pienille.

”Vakka-Suomen
Eläinsuojeluyhdistykselle tuli soitto kissaemosta, joka on muutaman vuoden majaillut talon lähettyvillä. Emokissaa kukaan ei ole tunnustanut omistavansa, ja kissa tuo pentunsa talon pihaan.

Tänä vuonna pihaan oli tuotu kaksi pentua, jotka kaipaisivat kesyttämistä ja omaa kotia.

Pentujen kiinni ottaminen oli helpompaa, ja he ovat yhdistyksen sijaiskodissa. Pennuilla ei luultavasti ole ollut aiempaa kontaktia ihmiseen. Emoa yhä yritetään saada loukulla kiinni.

Pennut ovat käyneet eläinlääkärillä jossa tarkastettiin korvat, silmät ja hampaat, sekä kuunneltiin sydämet. Molemmat todettiin noin 6-7 viikon ikäisiksi tytöiksi. Pentujen kanssa tällä hetkellä lähinnä leikitään ja heitä nostellaan syliin vastusteluista huolimatta. Ennen pitkää he varmasti oppivat nauttimaan ihmisen seurasta” Pennut ovat jo omissa kodeissaan

Hilla Nummila, Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja ja pentujen hoitaja

——————————————————————————————————————-

Metsäpentujen tarina