Ryhdy eläimen kotihoitajaksi

Yhdistys tarvitsee hoitokoteja kaikenlaisille eläimille, liskoista hevosiin. Yleisimmät hoitopaikkaa tarvitsevat eläimet ovat kuitenkin koira ja kissa.

Kotihoitajuudesta tehdään yhdistyksen kanssa kirjallinen sopimus ennen eläimen siirtymistä hoitopaikkaan (poikkeuksena kiireelliset tapaukset, joissa siirto joskus tapahtuu nopealla aikataululla). Tulostettava kotihoitajasopimus

Hoitaja huolehtii hoitolaisesta kuin omastaan. Pakolliset lääkärikulut yhdistys korvaa kuittia vastaan.

Tarvittaessa yhdistys toimittaa hoitajalle paketillisen nenäliinoja, kun hoidokki saa oman kodin ja luopumisen hetki tulee ajankohtaiseksi. 🙂

Mikäli sinulla olisi paikka hoitolaiselle, täytäthän allaolevan lomakkeen mahdollisimman tarkkaan.
Toivomme omistajien kantavan vastuunsa lemmikeistään ja lemmikkien saavan pääsääntöisesti odottaa uutta kotia vanhassa kodissaan. Tästä johtuen meillä ei aktiivisesti tarjota hoitopaikkaa, jotta eläin välttyisi turhalta stressiltä. Otamme kotihoitajaksi ilmoittautuneisiin yhteyttä, mikäli meille tulee sivuillemme hoitopaikkaa kaipaava eläin.

Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia eläinten suhteen (esim sukupuoli, lapsiystävällisyys, pieni koko tms), laitathan tästä maininnan lomakkeeseen.
Näin säästymme turhilta yhteydenotoilta hoitopaikkaa etsittäessä.
Jos huomaat elämäntilanteeseesi sopivan eläimen etsivän kotihoitopaikkaa, voit myös tarjota paikkaa ottamalla yhteyttä eläimen varaajaan.

LÄMMIN KIITOS AVUSTASI!

* vaadittu kenttä

Taustalla pyörii Fast Secure Contact Form