Herra Harmaa nyk Hamlet

Kuulumisia uudesta kodista:

Herra Harmaa (nyk. Hamlet) uudessa kodissa.

Hamlet

Hamlet

Hamlet

Hamlet

Hamlet uudessa kodissa

Hamlet uudessa kodissa

 

 

 

 

 

27.4. 2013 Hamlet on kotiutunut hyvin tänne, pari ekaa päivää meni ujostellessa, mutta sen jälkeen kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Vähän vielä arastelee, jos minulle tulee useita hänelle vieraita ihmisiä samaan aikaan kylään. Muuten hän on kyllä semmoinen iso sylivauva, ettei mitään rajaa 🙂 Aamulla hankala lähteä töihin, kun eräs pötköttää sylissä, samoin kun töistä kotiin tulen, ensimmäisenä vaaditaan ruokaa ja sen jälkeen isot tassut tepsuttaa suoraan syliin, siinä sitten köllötellään selällään loppuilta..
Aamuyöstä Hamlet yleensä aloittaa sellaisen rallin, että alakerran naapurit varmaan kiittävät..;) Siinä vedetään mutkat suoriksi ja matot kasaan, muuten kyllä nukkuu kiltisti mun vieressä öisin.

17.6. 2013 Hamlet on nyt ihan täysin kotiutunut tänne, eikä enää vieraatkaan ihmiset pelota häntä yhtään 🙂 Pikkusiskoa olen hänelle hankkimassa tässä ihan lähiaikoina, saa nähdä et miten suhtautuu uuteen kissaan. Mut eiköhän ne toisiinsa totu, ajan kanssa ainakin. Kaipailee ihan selvästi painiseuraa, mut kohtahan heitä on kaksi sit täällä telmimässä..
Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin, koko ajan pitäis jotain syömistä olla saamassa, mutta pakko vähän rajoittaa, ettei hän ihan vallan pullukaksi paisu 🙂 Kovasti hänellä tuntuu muutenkin olevan koko ajan jotain asiaa, maumau ja miumiu kuuluu jatkuvasti jostain lähistöltä 🙂
Katkenneet hampaat eikä reikä kitalaessa näytä Hamletia vaivaavan mitenkään, mutta seurailen tilannetta..

Herra Harmaa on nyt Turussa hoitopaikassaan.

Herra Harmaa on kovan onnen kolli. Se saapui yhdistyksen hoiviin turkki täysin huopaantuneena ja rastoittuneena. Lisäksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä kävi ilmi, että pojalla on kitalaessa traumaperäinen reikä, mikä on yhteydessä suoraan nenäonteloon sekä 3 katkennutta kulmahammasta. Mene ja tiedä, mikä Herra Harmaaonnettomuus on Harmaalle käynyt, mikä on vammat aiheuttaneet.

 

 

 

 

Yhdistys on rokottanut ja kastroinut Herra Harmaan sekä turkki ajeltiin nukutuksen yhteydessä. Luonteeltaan tämä poika on ihmisrakas ja ikääkin sillä on vasta parisen vuotta. Ihanan luonteensa ja ikänsä puolesta yhdistyksen väki haluaisi taata Herra Harmaalle vielä monta onnellista vuotta huolehtivassa kodissa jatkossa. Kitalaen korjausoperaatio maksaa kuitenkin useita satoja euroja.

Päivitystä:
Herra Harmaa on nyt käynyt kitalaen korjausleikkauksessa ja toipuu kovaa vauhtia.
Herra HarmaaHarmis onkin jo valmis uuteen kotiin, mikäli sopiva kotiehdokas löytyy.
Kodissa voisi olla koira tai ehkä tyttökissa kaverina, mutta Harmaa olisi mieluusti ainokaisenakin. Poikakissojen seurasta Harmaa ei pidä.

Herra HarmaaLeikkaus sujui hienosti ja poika oli, kuin mitään ihmeempää ei olisi tapahtunutkaan. Söi normaalisti ja oli oma itsensä. Kiitos suuresti leikkaukseen lahjoittaneille. Herra harmaan elämänlaatu parani ja tulevaisuus näyttää hyvältä.