Utu nyk. Kamu

Naava ja Utu leikkitreffeillä

Kamu 10vko

Kamu Komistus!


Terkkuja meiltä kaikilta sinne Turkuun.
Kamu kasvaa ja voi hyvin. Energiaa piisaa vaikka koko kylälle.

Naavan kanssa ollaan treffattu nyt 1 kerran. Naava oli selvästi isompi kuin Kamu. Mutta perässä tullaan, painoa karttuu hyvään tahtiin ja kasvaa ihan silmissä. Kohta yltää jo ihan itte hyppäämään sängylle :).

Kotona Kamu on rohkea eikä ujostele mitään ja lähiympäristöönkin tutustuu reippaasti. Naavan tapaaminen jännitti ja pelotti. Meni häntä matalana karkuun, mutta pienen tutustumisen jälkeen leikki sujui hyvin ja ujous karisi nopeasti.
Nessun kanssa ei kyllä ujostella eikä kainostella yhtään. Ja selvästi kivointa on koirapaini. Välillä Kamu on alla ja välillä päällä. Matot laukataan peräkanaa ruttuuun heti aamusta. Kovasti ottaa mallia Nessu koirasta.

Kamu ja isoveikka

Nessu ja Kamu

Uudet tilanteet menee sujuvasti kun isompi koira näyttää mallia. Nessusta on kehkeytynyt mukava isonkoiran malli pikku Kamulle ja siitä ollaan täällä kaikki iloisia.
Kisumisua Kamu meinaa jahdata mutta nyt yhä vähemmän ja vähemmän. Se on itsessään niin palkitsevaa touhua ja riemukas jahti niin mukavaa.
On vaikea ehtiä aina väliin ohjaamaan tekemistä johonkin vielä mukavampaan ja sallittuun, huh huh 🙂 !! Koira koulu aloitettiin jo viime viikolla. Naksuttimen kanssa on helppo opetella uusia asioita. Nyt on hallussa istuminen, maahan meno, tassun antaminen, luokse tulo. Noutamista opetellaan..

Raakaruokintaan ollaan myös tutustuttu ja hyvin maistuu, mutta hankin ensin tietoa siitä lisää ennen kun mietitään siihen kokonaan siirtymistä.

Kamu Talonvahti