Bella

Bella on 6v. leikattu Saksanpaimenkoirasekoitus narttu.

Bella on aktiivinen ja innokkaasti mukana perheen touhuissa, kesällä uiminen on Bellan lempipuuhaa. Bella tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pitää lapsista, Bella osaa myös tarvittavat peruskäskyt. Toistenkin koirien kanssa  Bella on pääsääntöisesti tullut toimeen.

Bella voi lenkillä aluksi hieman vetää, mutta rauhottuu lenkin edetessä. Lenkillä Bella osaa käskystä nostaa tassua, mikäli talutushihna on mennyt tassun taakse. Bella on asunut rivitalossa ja hoitopaikka on ollut omakotitalossa. Tällä hetkellä Bella asuu omistajansa kanssa kerrostalossa, mikä tuntuu myös tytöltä sujuvan. Ovikellon ääneen Bella reagoi haukumalla, mutta hiljenee kyllä ilmoitettuaan tulijasta.

Bella pitää autoilusta ja on hoitopaikassa tottunut kissojen seuraan. Kynsien leikkuu sujuu moitteettomasti ja Bella kellahtaa sitä varten itse kyljelleen. Innokkuuttaan esittäen ja asioita pyytäen Bella ”tamppaa” etutassuillaan ja näin esim. pyytää lupaa tulla sänkyyn.Bella osaa odottaa kauniisti ruokaansa ja menee kupille vasta luvan saatuaan. Bella ei vahdi ruokaa ihmisiltä, mutta toisilta koirilta kylläkin.

Bella etsii uutta kotia omistajan vuorotyön vuoksi. Bella joutuu olemaan hoitopaikassaan pitkiäkin jaksoja ja on alkanut reagoimaan omistajan poissaoloihin. Eroahdistus ilmenee mm. roskisten kaivelulla ja hoitopaikassa Bella on myös tehnyt tarpeitaan sisälle, vaikka kotona näin ei tapahdukaan. Bellalle etsitään loppuelämän kotia, jossa olisi ennestään kokemusta koirista ja jossa Bella saisi paljon liikuntaa ja huomiota.