Mio

HELSINKI

Mio on n.4kk (s.6/12)  vanha valkoinen kissanpoika. Mio on sirutettu, rokotettu ja saanut ulko- ja sisäloishäädöt. Mio on vielä aikamoinen ujopiimä, on lähtöisin navettakissapopulaatiosta maalta, ja kaipaa vielä paljon sosiaalistumista. Mio tulee hienosti toimeen toisten kissojen kanssa, ja ideaalein ratkaisu Miolle olisikin päästä reippaan aikuisen tai pennun seuralaiseksi. Lapsiperheen kissa Mio ei ole juuri tämän ujouden vuoksi. Kissoihin tottuneita koiria Mio ei pelkää. Mio on hoitopaikassa kehittynyt jo paljon, mutta vielä on matkaa jäljellä… Mitään huippureipasta jokapaikan höylää Miosta ei välttämättä tule ikinä, mutta omalle perheelle reipas pienellä vaivalla. Mio antaa silittää, välillä suhinan kera, ja sylissäkin on jo ollut.


Miolle maailmassa on paljon jännittäviä asioita, joten Mio etsii kotia ehdottomasti sisäkissana, ilman vaaraa karkaamisesta. Toistoa toiston perään ujoudesta, mutta Mion uuden kodin etsinnän syy on se, ettei edellisessä kodissa kesyyntynyt tarpeeksi kahdessa viikossa, joten ota yhteyttä vain jos oikeasti olet harkinnut tarkkaan aralle kissalle kodintarjoamista.
Mio osaa käyttää hiekkalaatikkoa, tottakai, ja ruoka maistuu. Mion paras kaveri on tällä hetkellä hoitopaikan toinen samanikäinen pentu, jonka kanssa painitaan ja nukutaan yhdessä.