Tytek

Tytek on kuusivuotias sekarotuinen kastroitu uros koira. Hän on pieni ja painoa löytyy noin 12kg. Tytek on sirutettu ja rokotukset on juuri uusittu. Mahdollisista roduista ei ole tietoa.
Tytek on syntynyt Puolassa ja on muuttanut Suomeen perheensä kanssa. Puolassa Tytek oli eläinhoitolassa kodittomana, josta nykyinen koti adoptoi pojan, kun ikää Tytekillä oli vasta kolme kuukautta. Siitä asti on poika saanut olla samassa perheessä.
Tällä hetkellä Tytek asuu kerrostalossa, mutta tulevan kodin olisi hyvä olla omakotitalossa, sillä Tytek haukkuu melko herkästi ulkoa tulevat äänet. Paljoa poika ei hauku, mutta kuitenkin sen verran, että tämä on hyvä huomioda, jos Tytekin adoptoimista miettii. Pojan perheessä on kaksi aikuista ja monta lasta, joten Tytek on tottunut kaiken ikäisiin ihmisiin ja rakastaa huomiota, jota sen tulee myös tulevassa kodissa saada. Tytekistä on ihanaa, jos joku jaksaa puhua hänelle ja rapsutukset ovat ihan mahtavia. Toiset koirat ovat pojasta kivoja, mutta isommat koirat pitää varmuuden vuoksi haukkua, tutustuttuaan kelpuuttaa kavereikseen kaikenlaiset koirat. Kissoihinkin Tytek on tottunut, ainakin perheen omiin. Hirveästi käytöstapoja pojalle ei ole ehditty opettaa ja sen huomaa muunmuassa hihnassa vetämisenä.
Tytek etsii itselleen nyt loppuelämän kotia, jossa sillä on hyvä olla ja missä sille on varmasti aikaa. Poika rakastaa ulkona olemista, joten paras paikka hänelle olisi omakotitalo, jossa saisi lenkkien lisäksi leikkiä ulkona. Yksin olo on pojasta inhottavaa ja on joutunut olemaan nykyisessä kodissa jonkin verran yksin, siksi on tärkeää, että tulevalla kodilla on resursseja huomioida poikaa tarpeeksi. Tytek asuu tällä hetkellä Turussa.