Poju


Poju palloleikeissä

Poju palloleikeissä

Poju on 2v kastroitu iloinen ja vauhdikas pystykorvamix, joka on kotihoidossa Salossa.

Poju

Poju

Pojulta löytyy pilkettä silmäkulmasta, eikä hänen kanssaan varmasti käy aika pitkäksi. Tästä syystä Poju tarvitseekin aktiivisen ja kekseliään kodin, joka jaksaa keksiä luvallista askaretta ja puhaa tälle energiselle nuorelle miehelle!

Poju rakastaa viettää aikaa ulkona, ja hänelle etsitäänkin ensijaisesti kotia omakotitalosta, jossa Poju saa toteuttaa pystykorvamaisia tapojaan.

Poju palloilee

Poju palloilee

Pojua ei kuitenkaan luovuteta pelkästään ulkokoiraksi pihan perälle, vaan Poju etsii aktiivista, määrätietoista ja maalaisjärjellä varustettua omistajaa, joka on valmis rakentamaan elämänmittaisen ystävyyssuhteen tämän fiksun ja itsenäisen nuoren miehen kanssa.

Pojulla on hoitopaikassa kavereina 2 leikattua narttua, leikkaamaton narttu ja vanhempi leikattu uros. Hoitopaikan koirien kanssa Poju touhuaa mielellään ja Pojun uudessa kodissa toivotaankin olevan koirakaveri.

Pojulta löytyy tarvittaessa osaamista myös vahtihommista. Poju ei laske vierasta ihmistä pihaan ennenkuin talonväki on käynyt toivottamassa vieraan tervetulleeksi.

Poju

Poju

Poju tarvitsee vielä harjoitusta remmikäytöksen suhteen. Myös luopumista Pojun löytämistä ”aarteista” tulee uuden kodin harjotella.

Poju painaa n.15kg ja on alle polvenkorkuinen.

Poju

Poju

Poju

Poju

Poju