Lyyli

14.9.2012   Lyyli on nyt siskonsa Unon kanssa asunut hoitopaikassa Sastamalassa n.1,5 kuukautta. Lyyli on oppinut luottamaan uusiin ihmisiinsä ja tottelee peruskäskyjä ihan hyvin. Lyyli suhtautuu yhä varauksella ulkona vastaantuleviin tai kotona käyviin vieraisiin, haukkuu heitä, mutta uskaltautuu sitten nuuskimaan ja tutustumaan. Eroahdistelua on jonkinverran ja hihnakäytöstä on jouduttu harjoittelemaan aikalailla. Vedonestopannan avulla voimakas vetäminen on saatu hallintaan. Lyylillä on herkkä vatsa, joka on pysynyt parhaiten kunnossa BARF-ruokinnalla. Itseasiassa Lyylin painokin on pudonnut muutaman kilon ruokavalion avulla. Tyttö on kova syömään; kolmen koiran taloudessa joutuu emäntä olemaan poliisina, jottei Lyyli hotki toistenkin ruokia. =)

 

Lyyli on persoonallisen ylväännäköinen, leikkisä ja kiltti koira ja painii mielellään perheemme 7kk pentukoiran kanssa ja rakastaa palloleikkejä ja kepinnoutoa. Lyyli on kovasti hellyydenkipeä ja rakastaa kainaloon tuloa ja rapsutuksia. Pikkuisen säikky Lyyli on ollut, kavahtaa outoja ääniä ja yltyy haukkumaan helposti. Lyylille on tärkeää päästä aika-ajoin metsään vapaana juoksemaan, nauttii pari-kolme kertaa viikossa tehtävistä vapaajuoksuista valtavasti.

Ajattelemme nyt puolentoista kuukauden tutustumisen perusteella, että Lyyli ansaitsisi kodin, jossa voisi esim. perheen ainoana koirana saada riittävästi huomiota ja kolutusta ongelmakohtien poiskarsimiseksi, koska pontentiaalia Lyylissä kuitenkin on.

28.6.2012 Olemme kaksi seropi (narttu) sisarusta. Nimet ovat Lyyli ja Uno. Olemme syntyneet 18.11.2010. Kooltamme olemme noin 25 kiloisia ja säkäkorkeus on noin 55 cm.

Nyt meidän isäntä ja emäntä lähtevät eri teille ja siksi tarvitsemme uuden rakastavan kodin. Olemme iloisia ja touhukkaita energiapakkauksia. Olemme myös sisäsiistejä.  Olemme hieman arkoja uusien ihmisten edessa ja osoitamme sen haukkumalla ja perääntymällä, mutta rauhallisen tutustumisen jälkeen hyväksymme heidät ja olemme rapsutuksia vaille. Olemme tottuneet myös lapsiin ja olemme kilttejä heille. Toivoisimme löytävämme mielellään yhteisen kodin, koska olemme olleet syntymästä asti yhdessä.

Hyvää kotia odottaen Lyyli ja Uno.