Korat veljekset

Kissat muuttivat uuteen kotiin 2012

Kissat ovat rotukissoja rodultaan Korat. Ikää pojilla on 2,5v., molemmat on kastroitu, sirutettu, rokotettu ja madotettu toukokuussa 2012. Luonteeltaa veljekset ovat uteliaita, vilkkaita, myös sylikissojakin varsinkin yhteisillä tv hetkillä.

Pojat pitävät erityisesti turkin harjaamisesta, toinen jopa turkin ”imuroinnista”, tietenkin todella pienellä imulla. Toinen heistä taas vähän aristaa imuria, mutta uteliaana tulee kyttäämään ja yrittää ”tappaa” suulakkeen. Eli siis naurua ei voi pidättää, kun veljesten touhuja seuraa. Pojat ovat kovin leikkisiä ja kaipaavatkin leikittäjää. Lasten kanssa tulevat toimeen ja kenties kouluikäiset lapset jaksaisivatkin leikittää poikia yllinkyllin. Ovat päässeet myös ulkoilemaan kissatarhaan lämpimillä ilmoilla ja tykkäävät myös seurata maailman menoa ikkunoista. Kissat ovat aina olleet sisäkissoja ja jatkossakin ovat, joten ulkoilua vain turvallisessa kissatarhassa lämpimällä ilmalla.

Pojille etsitään nyt kiireellä uusia koteja omistajan sairauden vuoksi. Heidät voidaan sijoittaa myös eri koteihin. Nimiä pojilla ei ole käytössä, joten uudet nimet on varmasti helppo opettaa. Pieniä ja pieniruokaisia nuorukaiset ovat, vaikka ovatkin kastroituja. Tähän asti kuivaravintona on ollut vain laadukasta ruokaa, joten voi olla, että osaavat sitä vaatia myös jatkossa. Painoa pojilla on noin 4-4,5kg, eli aika ihanne painoissa mennään. Veljekset ovat kotihoidossa Turussa.

Yhteydenotot Veeraan.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN