Topi (Cimix Peikkopoika)

Topi on terve seitsemänvuotias espanjanvesikoira uros, jolla ei ole allergioita tai sairauksia. Topi on kastroitu, sirutettu, madotettu ja rokotukset ovat ajan tasalla. Hän tulee hyvin toimeen ainakin ulkona toisten koirien kanssa. Toiveena kuitenkin on, että Topi pääsisi kotiin, jossa saisi olla ainoana lemmikkinä.

Topi asustaa nyt väliaikaisesti hoidossa Jyväskylässä, missä hänen kanssaan asustaa toinen koira ja on huomattu, ettei Topi täysin hyväksy toista koiraa sisätiloissa. Jos Topin tulevassa kodissa olisi toinen koira, niin olisi erittäin tärkeää, että omistaja osaa koirien kunnollisen tutustuttamisen ja olisi valmis testaamaan tarvittaessa, miten tulevat toimeen keskenään. Kissojen kanssa Topin ei uskota tulevan toimeen.

Topia ei suositella aivan pienten lasten perheeseen, sillä hän on aikaisemmin stressannut pienen lapsen kanssa asumista, joka on näkynyt ulvonnalla, kun lapsi itkee. Kouluikäisten lasten kanssa Topi tulee toimeen.

Topilla ei ole eroahdistusta ja on myös sisäsiisti. Arkuutta tai agressiivisuutta ei ole. Topi on perheelleen omistautuva ja innokas touhuamaan. Topi on nuoruusaikoinaan harrastanut agilityä ja tokoa. Topi ei paimennusviettisenä koirana karkaile, joten häntä pystyy lenkittämään irrallaan sitten ajallaan. Topi pitää uimisesta ja lenkkeilystä. Kyseessä onkin aktiivinen rotu, joka tarvitsee määrätietoisen omistajan. Tulevan kodin olisi hyvä tiedostaa, että kyseessä on trimmattava rotu, jonka turkkia lyhennetään koneella tai saksilla noin 1-3 kertaa vuodessa.

Topi etsii kotia ja mahdollisesti myös hoitopaikkaa.

Yhteydenotot Taruun.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN