Kalle

Kalle on 22.5.2010 syntynyt nuori kissapoika. Kalle etsii uutta kotia koska perheen kissojen kemiat eivät kohtaa kovasta yrittämisestä huolimatta. Kallen koti yritti kaikkensa viimeiseen saakka, mutta nyt Kalle on siirtynyt hoitopaikkaan, jotta perheen muut kissat voivat viettää eläkepäivänsä rauhassa.

Kalle on kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikkoasiat ovat hallussa.

Kallen kodissa oli myös pieni koira, jonka kanssa leikkivät yhteisiä leikkejä, joten koiraseura on tuttua, myös lapset kelpaavat leikkikavereiksi hienosti. Kalle tulee toimeen myös toisten kissojen kanssa, mutta vanhat tai omaa rauhaa kaipaavat kissat eivät Kallea jaksaisi… Joten nuorten ja leikkisien kissojen kanssa Kalle sopisi hyvin samaan kotiin, tai sitten ainoaksi kissaksi.
Kalle on kiltti peruskatti, joka ei siis uutta kotia tarvitsisi muuten, mutta entinen koti onneksi ajatteli perheessä jo aiemmin olleiden kissojen hyvinvointia ja katsoi parhaaksi kaikille Kallen siirtymisen uuteen kotiin. Kalle on siis ihan normaali riehakas nuori poika, jolle leikki ja kissapainit ovat tärkeitä, ja joka hakee samanhenkistä seuraa 🙂

Kalle asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Yhteydenotot Miraan arkisin klo 17-20 040-5555151 tai mira_n@hotmail.com

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.
Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN