Laku

Laku

Laku on 2-vuotias touhukas, kastroitu suursnautseri uros, joka etsii uutta kotia ajanpuutteen vuoksi. Kokoa pojalta löytyy kunnioitettavat 73cm ja n. 50kg. Rodulle tyypilliseen tapaan Lakun mieleen ovat sekä fyysinen että henkinen aktiviteetti. Tavaroiden etsiminen, metsässä juoksentelu ja lenkkeily ovat Lakun lempipuuhia, mutta kaikkein eniten se rakastaa palloja! Puuhastelun jälkeen Laku tykkää lösähtää koko komealla olemuksellaan ihmisen viereen rapsuteltavaksi.

Laku

Vahtimisviettiä Lakulta löytyy, on ennen ollut jopa ongelmaksi asti. Nyt tilanne on saatu rauhoittumaan siten, ettei Laku ilmoita kuin epätavallisimmat äänet ja liikkujat. On kuitenkin hyvä varautua, että kodinvaihdosta johtuva stressi voi laukaista ainakin hetkellisesti vahtivietin huippuunsa.

Laku

Lenkillä Laku on kova uhoamaan vastaantuleville koirille ja lenkkeilijöille. Välillä uhoaminen kasvaa rähjäämiseksi asti, joten remmikäyttäytymiseen täytyy uuden kodin panostaa. Varsinkin pienet rähjäävät koirat ovat Lakun inhokkeja! Lakun toimeentulevuudesta muiden koirien kanssa ei ole tietoa, mutta tällä hetkellä Laku asuu kissan kanssa ilman ongelmia.

Laku on tarkka omista herkuistaan ja leluistaan ja saattaa murista jos ihminen tai kissa menee lähelle silloin kun suojelee ”omaisuuttaan”. Siksi tulevassa kodissa ei voi olla ainakaan ihan pieniä lapsia. Laku on sisäsiisti ja hoitotoimenpiteet kuten trimmaus sujuvat kyllä. Kynsienleikkuu on ainoa, mistä poika ei niinkään välitä. Rodun vuoksi Lakun turkki vaatiikiin trimmausta (kuvissa ei vielä trimmattu). Laku on sirutettu ja sen silmät ja lonkat on kuvattu eikä kummassakaan ole vikaa!

Laku

Laku asuu tällä hetkellä Askolassa.

Kodinetsintää hoitaa Nea.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Laku