Herra Paddington ”Paddy”

25.7.2012 Kuulumisia uudesta kodista, kuvien muodossa.

.

Baddyn teksti, silloin kun hän oli kotia etsimässä: Paddy on 3-vuotias kastroitu, rekisteröity ja sirutettu Chow Chow uros, joka etsii uutta kotia muuttuneen elämäntilanteen takia. Paddy on sisällä hyvin rauhallinen löhöilijä ja syvässä unessa kuorsaa. Ulkona Paddy on innokas ja vetää hihnassa varsinkin lenkin alkupuolella kun hätä on kova, tarpeiden tekemisen jälkeen kyllä rauhoittuu. Muihin koiriin lenkkipolulla Paddy suhtautuu innokkaasti tai välinpitämättömästi, ei aggressiivisesti. Kissojen kanssa ei ole ollut tekemisissä, joten tietoa ei ole siitä, miten Paddy niihin suhtautuu. Paddy ei juurikaan hauku kotona, saattaa joskus öisin ilmoittaa, jos joku kulkee rappukäytävässä.

Paddy on tottunut ulkoilemaan metsässä tai puistomaisessa ympäristössä. Koirapuistossa käyttäytyy hienosti. Paddy suhtautuu vieraisiin ihmisiin innokkaasti, eikä pelkää heitä. Yleensä parkkeeraa itsensä ihmisten jalkojen juureen toivoen rapsutuksia. Tulee myös lasten kanssa toimeen.

Paddyllä oli ensimmäisenä elinvuotenaan usein hotspot-tyyppisiä ihotulehduksia, mutta nyt viimeiset pari vuotta niiltä on vältytty kokonaan hyvän ruoan ansiosta (Royal Canin Derma Comfort). Tämän ruoan ansiosta sekä iho, että turkki on olleet moitteettomassa kunnossa jo pari vuotta. Paddy on tottunut harjaamiseen ja pitää siitä. Kynsien leikkaus on ollut hankalaa, sillä Paddy ei siitä oikein pidä ja on vaikeaa pitää koiraa aloillaan, jotta kynnet saadaan leikattua. Totuttelulla varmasti sekin onnistuisi.

Paddy asuu Helsingissä.

Varaajana toimii Viivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN